上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.11)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.5k

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-13 10:46 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 我想要靚女d得唔得哈哈哈
一定得啦, 呢度大把靚女:smile_o12:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 10:46 發表 查看引用來源

乜你唔知咩:smile_o10: 重唔啦啦林開反個post徵女友:smile_o01:
見鬼哥徵得咁爽, 我都想開個徵下先得:smile_o01:
:smile_o08: 你都唔係唔知我玩左幾日唧點會知...不過呢到難徵女友d我唔係好信:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 10:47 發表 查看引用來源

一定得啦, 呢度大把靚女:smile_o12:
:smile_o02: 仲講...你岩岩先話呢到無人...而家仲話大把靚女...你水我呀

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-13 10:47 AM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 你都唔係唔知我玩左幾日唧點會知...不過呢到難徵女友d我唔係好信:smile_o01:
我諗徵女友真係要睇有冇緣:smile_o06:
如果徵朋友就會易d囖:smile_o01:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-13 10:48 AM 發表 查看引用來源

:smile_o02: 仲講...你岩岩先話呢到無人...而家仲話大把靚女...你水我呀
咩啫, 我話呢度大把靚女, 但冇話咁早有喎, 晏d可能多d呢:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 10:53 發表 查看引用來源

咩啫, 我話呢度大把靚女, 但冇話咁早有喎, 晏d可能多d呢:smile_o01:
:smile_o02: 要到幾點呀..駛唔駛等我訓左先有呀

:smile_o15:
尋日呆左1日冇做過野,今日有排做:smile_o16:
:smile_o07:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-13 11:16 發表 查看引用來源
:smile_o15:
尋日呆左1日冇做過野,今日有排做:smile_o16:
:smile_o07:
:smile_o01: 抵你死啦...報應呀

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-13 11:11 AM 發表 查看引用來源

:smile_o02: 要到幾點呀..駛唔駛等我訓左先有呀
咩啫, 又咁惡:smile_o03: , 人家點知d靚女幾時上喎, 我都係同你講聲之ma:smile_o08:
你而家係唔係恰我得我一個人, 蝦得就蝦吖:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 11:21 發表 查看引用來源

咩啫, 又咁惡:smile_o03: , 人家點知d靚女幾時上喎, 我都係同你講聲之ma:smile_o08:
你而家係唔係恰我得我一個人, 蝦得就蝦吖:smile_o03: :smile_o03:
:smile_o01: 哈哈哈....而家呢d粉屎唔係到...唔蝦你蝦邊個呀呵呵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆