上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.7k

引用:
原帖由 ooll12345 於 2010-4-24 02:39 PM 發表 查看引用來源

你做左幾耐 通常果頭脫皮之後會冇敏感
以經兩個星期....d皮仲未脫晒.....著低褲hi到都仲係好敏感:smile_22:

oll12345兄,個底條鳩根位係最難好架,不過我2星期都冇滲血水結蕉喇,當日我重唔少心整走左個底果d皮,因為d分泌同血水乾左攪到沙布痴住d皮,之後每次換沙布都會整到佢又滲血水,後來學之前d師兄整濕曬d沙布先慢慢撕開沙布黎換,效果好好多唔會痴住底皮,唔會整到d皮又滲血水,keep住1星期內應該會結曬蕉好返~~~:smile_o13:

= =過左2個星期....龜頭下面 有一邊 有絛幾長下既傷口...有血水流出黎....唔知點解會咁....
果個位成日都流血水......有冇人可以救我點做:smile_27:

引用:
原帖由 好funny喎 於 2010-4-23 03:08 PM 發表 查看引用來源

成晚包皮COOL住JJ唔係會阻住D血運行咩?
反得少會覺得包皮緊
但反鬆左的包皮係唔會影響jj的

今日係手術後第六日,我見到個包皮口係反轉o左d皮出來,即係好似避孕套個袋口咁,想問問其他師兄d線溶o左之後d皮係咪會反返入去,定還是會永遠都好似避孕套個袋口咁,有個皮環o係度?

引用:
原帖由 nicklau0505 於 2010-4-23 11:14 PM 發表 查看引用來源
大部份人都係1個月左右就可以用了xdd:smile_o06: ,但點都有少少敏感,我做完43日復原度95%,但有時都會有少少敏感~~~~~而家見倒自己條野有2節色,想問下做完激光3個月或以上既師兄係咪一世都會2節色架= =:smile_o04: ?? ...
喺呀, 以後都喺2節色, 我割咗N 年.....
2 節色是割咗包皮的標記

點解會2節色?

引用:
原帖由 wilsonkk 於 2010-4-26 09:13 PM 發表 查看引用來源
點解會2節色?
d皮完本是由深色到淺色...
但一割咗中間, 再駁番兩端, 所以一定2節contrast

回覆 1168# 的帖子

割咗中間, 再駁番兩端?乜唔係割遮住龜頭果塊皮o既咩?

引用:
原帖由 bbb888999 於 2010-4-26 09:55 PM 發表 查看引用來源
割咗中間, 再駁番兩端?乜唔係割遮住龜頭果塊皮o既咩?
果個位置其實大約是中間囉 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆