上一頁下一頁
發新話題

引人入性吹水大本營 (Round 1352)

收藏  |  訂閱
1.5k  31.0k

引用:
原帖由 catalk 於 2009-7-16 11:25 PM 發表 查看引用來源

你要去送牛奶定派報紙呀?
報紙仔:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-7-16 11:24 PM 發表 查看引用來源

你攪咩啊~~~:smile_o16: :smile_o16:
fanling ..taipo....shatin...馬on山..tsuen wa..葵芳..青衣..美孚..荔枝角..西9龍

1)沙田第一城
2)沙田新田圍村
3)沙田新翠商場
4)沙田乙明村
5)沙田好運中心
6)沙田火炭
7)馬on 山耀安村
8)馬on山利安村
9)馬on山鞍駿街
10)大po新達商場
11)大po富享村
12)粉巔祥華村
13)荔枝角道
14)西9龍奧港城
15)9龍荔枝角宇晴軒
16)9龍深水步青山道
17)深水步元洲街
18)深水步欽州街
19)深水步大埔道
20)深水步海麗村
21)9龍長沙灣
22)mei fu新村第四期影都戲院
23)mei fu新村第7期荔灣道
24)荃灣象山村
25)荃灣圍荃灣中心

跟住上面個次序再幫我排好佢呀:smile_19:

引用:
原帖由 yeung100 於 2009-7-16 11:23 PM 發表 查看引用來源

係咩~~
阿仙奴賣走左艾迪拜約..終位可以有D錢~
雲格唔好再咁姑韓啦~:smile_42:
白底加紅色三間~~~:smile_o06: :smile_o06:
如果雲格買亨特拉爾就好喇:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2009-7-16 11:20 PM 發表 查看引用來源
1)沙田第一城
2)沙田新田圍村
3)沙田新翠商場
4)沙田乙明村
5)沙田好運中心
6)沙田火炭
7)馬on 山耀安村
8)馬on山利安村
9)馬on山鞍駿街
10)大po新達商場
11)大po富享村
12)粉巔祥華村
13)荔枝角道
14) ...
租架貨van,跟住比地址佢看,佢會幫你安排:smile_30: :smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 CCandy 於 2009-7-16 11:19 PM 發表 查看引用來源
唉:smile_13:
仲咩:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-7-16 11:27 PM 發表 查看引用來源

白底加紅色三間~~~:smile_o06: :smile_o06:
如果雲格買亨特拉爾就好喇:smile_o06: :smile_o06:
雲達華治都OK~~:smile_34: 不過,英國政府對D球員抽成50%稅:smile_39:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2009-7-16 11:27 PM 發表 查看引用來源

租架貨van,跟住比地址佢看,佢會幫你安排:smile_30: :smile_30: :smile_30:

仲咩:smile_41: :smile_41: :smile_41:
好溶呀,去咁多地方:smile_19:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2009-7-16 11:26 PM 發表 查看引用來源

fanling ..taipo....shatin...馬on山..tsuen wa..葵芳..青衣..美孚..荔枝角..西9龍

1)沙田第一城
2)沙田新田圍村
3)沙田新翠商場
4)沙田乙明村
5)沙田好運中心
6)沙田火炭
7)馬on 山耀安村
8)馬on山利安 ...
第一日去晒新界果d先啦:smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2009-7-16 11:29 PM 發表 查看引用來源

好溶呀,去咁多地方:smile_19:
租時間囉,你攪咩,去咁多地方,你又唔識路:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-7-16 11:29 PM 發表 查看引用來源

第一日去晒新界果d先啦:smile_o08: :smile_o08:
幫我排新界果d呀

你熟路呀:smile_35:

引用:
原帖由 yeung100 於 2009-7-16 11:28 PM 發表 查看引用來源

雲達華治都OK~~:smile_34: 不過,英國政府對D球員抽成50%稅:smile_39:
其實我都好鍾意雲達華治架~最好兩個都買晒啦:smile_o06: :smile_o06: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆