上一頁下一頁
發新話題

~ 花舖 (石竹篇) ~

收藏  |  訂閱
1.5k  35.2k

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-6-27 11:35 AM 發表 查看引用來源

三日咋 :smile_13:
係人地d...blog度..參考下其他人d..自由行點安排都幾好架.......

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-27 11:36 AM 發表 查看引用來源

哦.............

旅行呢家野...係講心境gei...心情好就乜都好反架啦.........
希望啦.... :smile_13: 最怕同 d fd 唔夾

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-27 11:41 AM 發表 查看引用來源

係人地d...blog度..參考下其他人d..自由行點安排都幾好架.......
我地包車 好似係等司機叔叔帶我地去玩咁囉
要再問清楚 fd d 行程係跟足司機, 定自己再加

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-6-27 11:42 AM 發表 查看引用來源

希望啦.... :smile_13: 最怕同 d fd 唔夾
哈...唔洗咁擔心gei........
睇黎你都係無乜主見架啦..所以無樹架...

hi~~~~ good morning !!!!!!!!!!!! nice to meet you all!

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-27 11:44 AM 發表 查看引用來源

哈...唔洗咁擔心gei........
睇黎你都係無乜主見架啦..所以無樹架...
無主見都會有要求0既 :smile_45:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-6-27 11:47 AM 發表 查看引用來源

無主見都會有要求0既 :smile_45:
哈...你都唔細啦...學下同人相處lo..........
所有人...都本身係煩人黎架啦.....

記得你出發時...

想像一下:

我給你一個吻別...祝福你旅途愉快....
更想你平平安安咁答上歸途....

記得唔好忘記...代我欣賞所有良晨美景....
代我試試當地美食.....
捉緊每刻......
不要讓我擔心......知麻??

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-27 11:53 AM 發表 查看引用來源

哈...你都唔細啦...學下同人相處lo..........
所有人...都本身係煩人黎架啦.....

記得你出發時...

想像一下:

我給你一個吻別...祝福你旅途愉快....
更想你平平安安咁答上歸途....

記得唔好忘記... ...
知喇 :smile_o05: 我幾時有要你擔心過喎

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-6-27 12:00 PM 發表 查看引用來源

知喇 :smile_o05: 我幾時有要你擔心過喎
咁就乖啦..........
你懂欣賞...咁樣....每個細節都會好幸福架啦..........

等收工:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆