上一頁下一頁
發新話題

徵~~38歲以上男朋友找真愛!

收藏  |  訂閱
1.5k  35.9k

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-6-11 00:16 發表 查看引用來源
我又返黎啦:smile_42:
搵我既真命天子
緣來緣去...找真愛
我介紹下先啦
一個女人..離左婚..有個女跟我..平時返工放工..無時間出去玩:smile_39:

誠徵~~~ 無女朋友、無老婆:smile_38: 既男人
年 ...
有人好像忘記了都係講緊7, 8個月前的事wor,
有人好像忘記左一個俾佢害到快要死的人wor,
雖然不關我的事, 但見到有人害完人中系度扮可憐,
我條氣真系好唔順呀 好睇唔過眼
不知道樓主是否有同感呢:smile_45:

我38歲,到現在都找不到女朋友,我樣子普通,仲開始禿頭,灰心了!我只想找個終身一起的!

引用:
原帖由 條氣唔順 於 2009-6-17 07:51 PM 發表 查看引用來源

有人好像忘記了都係講緊7, 8個月前的事wor,
有人好像忘記左一個俾佢害到快要死的人wor,
雖然不關我的事, 但見到有人害完人中系度扮可憐,
我條氣真系好唔順呀 好睇唔過眼
不知道樓主是否有同感呢:smile_ ...
不關事、不如笑一笑
忘記LA:smile_30:

支持!!!!!!!

好夜啦...早d訓啦:smile_39:

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-6-17 11:24 PM 發表 查看引用來源
好夜啦...早d訓啦:smile_39:
:smile_o05: 咁早訓既...cici

引用:
原帖由 kidsofhongkong 於 2009-6-17 09:51 PM 發表 查看引用來源

不關事、不如笑一笑
忘記LA:smile_30:
咁你開唔開心呀:smile_38:

引用:
原帖由 kk0312 於 2009-6-17 11:31 PM 發表 查看引用來源
:smile_o05: 咁早訓既...cici
我唔係話我呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-6-17 11:34 PM 發表 查看引用來源

我唔係話我呀:smile_38: :smile_38:
o 會錯意 梳利:smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 kk0312 於 2009-6-17 11:35 PM 發表 查看引用來源
o 會錯意 梳利:smile_35: :smile_35: :smile_35:
你係到~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆