上一頁下一頁
發新話題

30/5 R's 打成一片好玩 C P有錢佬團 [第十一版] (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.2k  36.2k

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-5-30 02:15 PM 發表 查看引用來源

嘩!辛苦曬喎。
easy job!一d難度都無!

引用:
原帖由 homoommoom 於 30/5/2009 02:16 PM 發表 查看引用來源

easy job!一d難度都無!
對"神"離講,冇女難到"神"嘅!

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-5-30 02:18 PM 發表 查看引用來源

對"神"離講,冇女難到"神"嘅!
溝唔到無話你知姐!不過大陸d女,成功率應該有7成!

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-30 02:20 PM 發表

溝唔到無話你知姐!不過大陸d女,成功率應該有7成!
7成? 我眼見有9成喎....

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-30 10:29 AM 發表 查看引用來源
今晚有團....有興趣就黎啦....
剛剛起身聽到這好消息 :smile_o04: ......不過昨晚以為冇團所以下午PLAN定有野做.....好失落添:smile_o03:

各位師兄今晚開心的啦........:smile_o06:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-30 02:22 PM 發表 查看引用來源

7成? 我眼見有9成喎....
最多8成姐!

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-5-30 02:27 PM 發表 查看引用來源

剛剛起身聽到這好消息 :smile_o04: ......不過昨晚以為冇團所以下午PLAN定有野做.....好失落添:smile_o03:

唔使緊要啦,我陪你係香港!

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-30 02:29 PM 發表 查看引用來源

唔使緊要啦,我陪你係香港!
...阿神你身痕身邊咁多囡幫你止痕......我我只得件身痕要氹都未必肯咋.......點同呢:smile_o08:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-5-30 02:32 PM 發表 查看引用來源

...阿神你身痕身邊咁多囡幫你止痕......我我只得件身痕要氹都未必肯咋.......點同呢:smile_o08:
加入我同pony2007既溝女行動組啦!

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-5-30 02:27 PM 發表

今晚斷片王做hosting...一定笑爆咀...我盡拍片比你地睇....哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆