上一頁下一頁
發新話題

winwin徵男女朋友~~~Part 30

收藏  |  訂閱
1.5k  34.2k

引用:
原帖由 中越混血兒 於 2009-7-14 22:35 發表 查看引用來源

呢排點呀:smile_o10:
都係咁啦:smile_o13:

你呢:smile_o10:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2009-7-14 22:37 發表 查看引用來源

都係咁啦:smile_o13:

你呢:smile_o10:
餓又餓唔死, 彈又彈唔起

又係咁上下囉:smile_o01:

總之每日瞓醒一開眼,.....oh.....又未死得,
咪又要起身開工囉:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 中越混血兒 於 2009-7-14 22:46 發表 查看引用來源

餓又餓唔死, 彈又彈唔起

又係咁上下囉:smile_o01:

總之每日瞓醒一開眼,.....oh.....又未死得,
咪又要起身開工囉:smile_30: :smile_30:
做到你死個日添:smile_o01:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2009-7-14 22:58 發表 查看引用來源

做到你死個日添:smile_o01:
我呢d辛苦命係咁:smile_30:

引用:
原帖由 中越混血兒 於 2009-7-14 23:00 發表 查看引用來源

我呢d辛苦命係咁:smile_30:
你要搵錢養老婆丫嘛~:smile_o01:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2009-7-14 23:01 發表 查看引用來源

你要搵錢養老婆丫嘛~:smile_o01:
我諗我將來的太太唔會要我去睇風水同做按摩師:smile_30:

引用:
原帖由 中越混血兒 於 2009-7-14 23:08 發表 查看引用來源

我諗我將來的太太唔會要我去睇風水同做按摩師:smile_30:
如果你將來的太太要你做呢樣野, 咁代表佢非常有錢:smile_o01:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2009-7-14 23:09 發表 查看引用來源

如果你將來的太太要你做呢樣野, 咁代表佢非常有錢:smile_o01:
有錢 & 一個對你真心,專一的老公

你會選邊樣:smile_13:

引用:
原帖由 中越混血兒 於 2009-7-14 23:12 發表 查看引用來源

有錢 & 一個對你真心,專一的老公

你會選邊樣:smile_13:
我會選后者: 對我真心,專一的老公 :smile_o05:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2009-7-14 23:16 發表 查看引用來源

我會選后者: 對我真心,專一的老公 :smile_o05:
我諗都冇乜邊個好似陳太咁選擇:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆