上一頁下一頁
發新話題

北遊記 @1/3 中山飯局遊記

收藏  |  訂閱
2.0k  18.4k

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-3-6 00:55 發表

係呀,星期四要上堂:smile_39:
但要你地改就我又唔好意思啦
星期五要上堂嗎:smile_41:

道歉啟示

由於傍晚接到上級指示 , 工廠管工有急事要馬上回老家 , 上級令我明天早上火速到工廠頂雞頭 , :smile_27:  ... 因未知回程日子 , 此次活動未能出席 , 突此出道歉啟示 , 並深表歉意 , 請各中山友原諒

Sorry guys

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-6 00:55 發表
咁米要住係你左近
可以行路嘛:smile_30:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-3-6 12:59 AM 發表 查看引用來源
星期五要上堂嗎:smile_41:
星期五果堂就可上可不上

引用:
原帖由 wai_ching118 於 2009-3-6 01:00 AM 發表 查看引用來源
道歉啟示

由於傍晚接到上級指示 , 工廠管工有急事要馬上回老家 , 上級令我明天早上火速到工廠頂雞頭 , :smile_27:  ... 因未知回程日子 , 此次活動未能出席 , 突此出道歉啟示 , 並深表歉意 , 請各中山友原諒

S ...
又無緣見到wai哥 tim
你要番工廠幾多日先???:smile_41:

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-3-6 01:03 AM 發表 查看引用來源

又無緣見到wai哥 tim
你要番工廠幾多日先???:smile_41:
上次已經有一次咁 ... 足知去左3個weeks:smile_27:

引用:
原帖由 wai_ching118 於 2009-3-6 01:00 發表
道歉啟示

S ...
你系laughing哥:smile_41:

引用:
原帖由 wai_ching118 於 2009-3-6 01:00 發表
道歉啟示

S ...
有急事無計喎..工作要緊..玩就幾時都得

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-3-6 01:07 AM 發表 查看引用來源
你系laughing哥:smile_41:
咩laughing哥 ?? 我今日無睇喎

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-3-6 01:02 發表

星期五果堂就可上可不上
12啦你負責出post大家話好唔好:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆