上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  108.0k

劍兄,羊兄,請問老舉 馬經在那裡可以睇?

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2017-5-13 09:10 PM 發表 查看引用來源
劍兄,羊兄,請問老竹舉 馬經在那裡可以睇?
佢倆佬係編輯

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2017-5-13 09:10 PM 發表 
各大報攤有售、完全公開、但冇結果比你!大家最好有賽馬常識更加容易理解!但必須在出賠率前、解錯吾緊要!無包生仔!
有貼最好有買、曬条事後飛有何用!打字飛更加似造假:071:

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2017-5-13 09:10 PM 發表 查看引用來源
馬經係本港到時到候通街幾雞野就有得售, 各有各捧場客, 各有各精彩, 任君選擇, 分分鐘可以令你發大達.
我以前都係仙遊馬達那份馬經長期捧場客, 因為資料實在太過詳盡, 不過有左互聯網後就無再幫襯. 因為馬會資料實在天下無敵.

附件

現時科學昌明, 社會進步, 又有互聯網出現後, 甚麼不明日的事情都可以上網去了解. 有了科學, 我本人可以每次都可以製造一張事後假飛, 要嘜有嘜, 不過係缺德.

自從我學踏單車後, 雙手臂因緊張用力過量, 已經搞傷左, 又搞到周身骨痛, 肌肉腫痛, 差不多連打字都痛, 不過好彩科學昌明, 有藥物可以治療. 所以科學同邏輯係進步既表現.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-13 10:24 PM 發表 查看引用來源
現時科學昌明, 社會進步, 又有互聯網出現後, 甚麼不明日的事情都可以上網去了解. 有了科學, 我本人可以每次都可以製造一張事後假飛, 要嘜有嘜, 不過係缺德.

自從我學踏單車後, 雙手臂因緊張用力過量, 已經搞傷左 ...
我地必須與時並進、理論加實踐才可配合、事後飛只会覺得無信心、提都無提過、輸打嬴要、何來服眾:096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-13 10:30 PM 發表 查看引用來源

我地必須與時並進、理論加實踐才可配合、事後飛只会覺得無信心、提都無提過、輸打嬴要、何來服眾:096:
馬會事務傳訊經理即有四十年經驗馬評記者凌楓被訪問時都道出相馬的重要性, 因為佢一睇便睇得出隻馬係沙圈行時掂與唔掂. 這一科係要學習, 不是一朝一夕可以. 不可能不學無術獲得到. 所以我無機會學習相馬, 就要另謀策略去學習相人. 所以就有人事那一科, 睇馬就非常之困難, 不過睇狗就容易得多, 因為隨時可以隨處睇到隻狗上瓦坑.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-13 11:16 PM 發表 

馬會事務傳訊經理即有四十年經驗馬評記者凌楓被訪問時都道出相馬的重要性, 因為佢一睇便睇得出隻馬係沙圈行時掂與唔掂. 這一科係要學習, 不是一朝一夕可以. 不可能不學無術獲得到. 所以我無機會學習相馬, 就要另 ...
識人好過識馬
識賠率也好過識馬
識馬又好過亂拆:071:
識亂拆又好過事後丸:096:

其實呢隻大步走幕後都好進取, 不過唔明會入何倉.

附件

呢把劍飛聲主人認真食到應不突止, 重可以有份拉埋頭馬, 你話無番唔上下邏輯又點會貼得中.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆