上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-4 12:34 AM 發表

希望佢訓醒變番開心果啦....:023: :096:  
佢吾係咁小氣嘅人:025:
放心啦:097:

杜利萊---又要停賽:096: 兩日加4皮:025:

瞓多左 , 攪到 e家重好精神 , 重諗住上黎揾 aa 師兄吹吓水 , 點知一上黎就見到師兄留 d 咁激嘅另類馬後評 , 真係好意外:030: 好明白師兄嘅感受 , 亦都好贊同師兄嘅發表 , 但係就唔贊同師兄嘅做法 , 師兄千奇唔好離開我地呀:029:  (毛)須為一小(敍)人而放棄哩度 , 重有好多解決嘅辦法架 , 何況哩度重有好多兄弟姊妹支持你 , 你嘅無私奉獻都有好多人欣賞 , 你個 post 重勁過即場吹水區 (版主唔好插我:122: ), 好多人入黎睇架 , 証明有 (射) 自然香 , aa 師兄快 d 平復你嘅心情上黎同我地繼續吹吹水開心吓

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-4 01:08 AM 發表
杜利萊---又要停賽:096: 兩日加4皮:025:
佢呢排..停完..一嬴馬 又停=.=   之前報紙寫佢唔去日本騎 因為想爭冠軍騎軍
而家成日停點爭:030: 除非真係一日直落 連嬴10場先有得追

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-6-4 10:09 AM 發表

佢呢排..停完..一嬴馬 又停=.=   之前報紙寫佢唔去日本騎 因為想爭冠軍騎軍
而家成日停點爭:030: 除非真係一日直落 連嬴10場先有得追
一早呢度d兄弟以經講過爭第一只不過係"假象"等大家目光轉移:030:
邊個攞到第一...佢地心知肚明:096: ....萊哥--留係度可能仲有其他我地吾知道嘅原因:041:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-4 12:01 AM 發表

感同身受!上次有條懵丙話:「好在無信你」我已經火都嚟,我只係想寫我既心得,買唔買我唔理!不過唔好傷害我,錢我都有份輸,你估我唔傷咩!你話係唔係先!:025:
dehum:

yesterday,

1 13凱風(G241) 戴勝李易達1151175 11- 1.47.20[/td]
2 4旺國手(G180) 湯智傑方嘉柏1231061 101-1/2  1.47.50

派彩

彩池

勝出組合

派彩 (HK$)

獨贏13 110.50
位置13 35.50
4 22.00
連贏4,13 346.50
位置Q4,13 123.00
I am no money to follow buy, I also so never come down to now, want buy a ticket go to central plaza top, jump down. :071: :071: :071:

if I can pay $10 pq, so good ler, but no money follow, so :029:  :029:  :029:  :029:

多謝大家比面...仲有咁多人撐,我真係好開針...過左去既野唔想再提..:026:

訓醒左重新面對啦...:035:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-4 11:19 AM 發表
多謝大家比面...仲有咁多人撐,我真係好開針...過左去既野唔想再提..:026:

你...嬲完我啦:043:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-4 11:19 AM 發表

aanunes:

hahahaha, see you back, I feel happy, but why " 我真係好開" you need use the 針 or next time buy
have " 針 " horse name, it must so 謎.

kidding , hehehehheeee:122: :122: :122:

aanunes:

I will buy race 1
10  晨曦映雪 伍碧權

How do you  think? this horse in last month race 3 times. this time is 4 times. it seem in wensday will be very cold in horse racing.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆