上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
2.2k  74.6k

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-13 11:16 PM 發表

我只係覺得最近出post時.......好多其他人開一d 邊度有link,講一d同足球投注無關係既野.....同埋一d場波完左之後先出post 講自己勁.....依d post成日搞到好多 brother見唔到一早出post既有心人.../.\
有時 ...
有心的兄弟們或支持者,一定有方法搵到你的post..放心啦...果d吹水post, d 人最多咪睇下,出得1,2次,就無人回gala...

國民隊 1.95

小弟重注左

奧咸 [0] 快d買

繼續咪好囉 !!!

奧咸 [0]and國民隊 1.95
好有信心??

如果係我都重注!!!!!!!!!!!!!!:046:

引用:
原帖由 kill19822003 於 2007-5-14 12:13 AM 發表
奧咸 and國民隊 1.95
好有信心??

如果係我都重注!!!!!!!!!!!!!!:046:
奧咸唔係

國我係重注左,唔好好似我咁,賭係無必贏既....我就快要打1834633:028:

聲援 "yanki君", 順便推post.....

吖呀!!! 不要為小小挫折就 "棄post歸隱", 只會被你仇家 "睇你唔起", 三思!!

~~支持Uの心水!!!! 奥咸[上盤]要得!! 鄙人也学人玩玩看.....

[挪超] 維京 下盤!!! sorry~~

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-14 12:24 AM 發表

奧咸唔係

國我係重注左,唔好好似我咁,賭係無必贏既....我就快要打1834633:028:
唔洗掛:034:
我呢排都係keep住嬴下輸下咁,
其實我見好多嬴錢ge人都係一個月可能淨賭幾場波,但當然係超有心水,跟住就重注
我自問就冇咁忍得手,亦冇咁好眼光:028:
但係我唔重注又真係嬴唔到錢,keep住差唔多
我會覺得好side時間,用左係賭波上好多時間,
但係到頭來都係冇賺過,白賭..................:030:

引用:
原帖由 kaiwong47 於 2007-5-14 12:26 AM 發表
吖呀!!! 不要為小小挫折就 "棄post歸隱", 只會被你仇家 "睇你唔起", 三思!!

~~支持Uの心水!!!! 奥咸要得!! 鄙人也学人玩玩看.....

維京 下盤!!! sorry~~
你估到我係男仔?但知唔知有時係我老婆俾心水,依度好多有我msn既兄弟都知,hehe yanki唔係我個名,我叫nigel

回覆 #1159 kill19822003 的帖子

盤真好難玩....
今朝玩紅鑽就中招, 好彩用左小注!
其實有時有d 賽事唔sure就唔好落住, 等到玩即場!!睇住黎玩....要膽大心細, 留意即場賠率既走動!好講直覺, 小弟輸左好多先大約feel到:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆