上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#27 - 當年今日

收藏  |  訂閱
3.2k  31.0k

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-6-6 23:10 發表 查看引用來源

有事係萬事起頭難
對您,唔起頭好困難。。。。

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-6 11:11 PM 發表 查看引用來源

對住你無問題啦
你真誇獎我

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-6 11:11 PM 發表 查看引用來源

對住你無問題啦
你真誇獎我

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-6 20:24 發表 查看引用來源

係呀
捱一餐$1/個越南包嘅日子好sweet
好過而家食嘢唔使睇價錢
嗰段日子最開心
記憶有時都不一定準確,
腦海會把最好和最差的加以深化。。。

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-6 06:16 PM 發表 查看引用來源

中學嗰陣會喺人地架車上面寫粗口,咁算唔算?😆😆
HAHA.......都算架,最緊要寫會記得既野.
以前,我會寫D字,係我好少用口講既.佢會開心,但因為雪會溶,溶左,就無得睇架啦.
所以對方就會珍惜,而落雪,亦會記起呢D事.

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-6-6 07:27 PM 發表 查看引用來源

有次去旅行,去完景點回程,落早左一個站,要行一條街回酒店。我覺得雪地行都浪漫。

不過妻子話我想凍死佢…哈哈。
凍得黎好玩喎.
我之前提過louise lake,凍到整個湖都結冰,再埋了厚厚的雪下,慢行.......講堅,超1尺以上厚的雪,唔拖手行根本難行,咁點先好行?最好扮跌蕩,再推鬼左佢瞓係雪上鍚,全世界只有藍同白,教我忘記,如何可以忘記.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-7 12:35 AM 發表 查看引用來源

凍得黎好玩喎.
我之前提過louise lake,凍到整個湖都結冰,再埋了厚厚的雪下,慢行.......講堅,推鬼左佢瞓係雪上鍚,教我忘記,都好難忘記.

http://i23. ...
好浪漫喎.....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-6 11:09 PM 發表 查看引用來源

將來咪又係聽晚食咩餸? 😆😆
睇你個笑樣,都諗得幾開心喎。哈哈。

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-7 12:44 AM 發表 查看引用來源

好浪漫喎.....
浪漫?禮貌黎架嘛,推跌左人,唔鍚返點得呢~~~~:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-7 12:35 AM 發表 查看引用來源

凍得黎好玩喎.
我之前提過louise lake,凍到整個湖都結冰,再埋了厚厚的雪下,慢行.......講堅,超1尺以上厚的雪,唔拖手行根本難行,咁點先好行?最好扮跌蕩,再推鬼左佢瞓係雪上鍚,全世界只有藍同白,教我忘記,如何可以忘記.
http://i23.photobucket.com/album ... uise-thebesttourism ...
靚景加難忘的吻… 真係好浪漫呢。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆