上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
1.8k  381.8k

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-5-15 08:43 AM 發表 查看引用來源

口爆不用加錢,中出要自己同西施deal ,好多都唔比,唔喺有錢大晒。
口爆加中出就係兩炮,中出如果制就或者再有附加費, 200+100+100,400不為過

引用:
原帖由 pppuuuqq 於 2019-5-28 11:04 AM 發表 查看引用來源
西記有冇邊個係死蛇高手,起死回生,上次嗰5多夠手勢。
死蛇真係要靠自己多啲 :smile_27: 西施嚟講,乜蛇都見過,坵蚓都應該劏過唔少,如果平常出到,西施劏唔到應該係自己個腦阻住:smile_27: 真係唔得,唯有自製口服液解決,留番下次先回復當年勇啦

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
應該係中班

引用:
原帖由 pppuuuqq 於 28-5-2019 11:04 發表 查看引用來源
擔耐D應該有起色?

引用:
原帖由 pppuuuqq 於 2019-5-28 11:04 AM 發表 查看引用來源
元家班有個元君表妹唔知啱唔啱,細細粒,及手奶,唔會飛擒大咬,有耐性,真水塘,樂章純熟:smile_34:
如果要大波搶韁先興奮咁佢就唔啱你,有時西施太主動反而覺得個個咪又係咁,表妹俾到啲征服感,或者咁嘅變奏會幫到你? 佢係早班,應份六點走

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

你先改帖用西施名做小二先啦,你太白,分分鐘又再删帖扣分架啦:smile_27:
據我所知,小二返中班應該一點前到,佢雖然唔係我杯茶,但好多人都啱飲,你要穩陣啲,可以打電話去西記預約(問電話公司攞),聽講會轉告西施凖時返工同等你:smile_34: 我都係聽西施講,特别係放工,囡囡會等做埋你先收工,不過我從未試過,我唔介意即興派彩

9. 爲避免招㩜及推廣及同行惡意抵毀,
    嚴禁公開囡囡名字、商業機構名稱、舖名及詳細或地理地址。(有需要時只能述及大概位置)

今日下午諗住又去捉妖,有無師兄一齊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆