上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  348.9k

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-2-9 12:44 PM 發表 查看引用來源
又係年初二,又喺同一間屋到,又喺醉醉地嘅時候,又比同一大隻仔幫我massage.....
咁正?MMF?

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-2-9 12:44 PM 發表 查看引用來源
又係年初二,又喺同一間屋到,又喺醉醉地嘅時候,又比同一大隻仔幫我massage.....
Whiskey 帶令你去另一性慾境界……靚太呀呀吾

恭喜發財……祝你們身體健……萬事性意

引用:
在大隻仔家中發生……跟著同老兄unun二Q才回家;過程是什麼樣???

等緊你既授權呀靚太

有冇師兄舊年年初二我嘅經歷,今年初二又有朋友聚會,又响同一間屋同一班人,所以我事先都警惕自己唔好飲咁多酒,但一大班朋友聚埋一齊又點會唔飲,老公仲喺咁斟酒比我,班細路玩到咁上下已經响房瞓咗,其中兩家朋友响12点左右走先,淨返我哋同另一pair朋友,當然仲有屋主大隻仔,之後我朋友叫佢老公幫佢massage 肩膊,之後我又叫老公幫我按,按到咁上下老公話攰,叫咗大隻仔幫手,佢當然好樂意啦,我當時已有唔少醉時,所以索性爬咗响sofa叫佢按背,睇吓老公咩反應,大隻仔好細心力度啱啱好,按得我好舒服,老公又走嚟幫我按頭,另一個女朋友話見我咁舒服想試吓大隻仔幫佢按,大隻仔就過咗去按,按到條女係咁呻吟,好似叫床咁,我唔知係咪飲多咗,我話你到好似叫床咁,問佢老公佢平時係咪咁叫?佢老公答唔只咁你唔要聽下? 我當然好啦,佢真係放段錄音出來,但女嘅想搶电話都搶唔到因為比大隻仔按住....場面好好笑,但衰女又真係叫得好放下,之後我過去攬住女朋友,同佢出咗花園仲講佢知我老公都鐘意拍video同錄音,原來個個男人都係咁.....已經寫到好攰

是否浴室後推你個位男人呀……有D印象?他勁讚你身材正;索……😚😚😚😘😘

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-2-11 10:48 AM 發表 查看引用來源
有冇師兄舊年年初二我嘅經歷,今年初二又有朋友聚會,又响同一間屋同一班人,所以我事先都警惕自己唔好飲咁多酒,但一大班朋友聚埋一齊又點會唔飲,老公仲喺咁斟酒比我,班細路玩到咁上下已經响房瞓咗,其中兩家朋友响12点左右走先,淨返我哋同另一pair朋友,當然仲有屋主大隻仔,之後我朋友叫佢老公幫佢massage 肩膊,之後我又叫老公幫我按,按到咁上下老公話攰,叫咗大隻仔幫手,佢當然好樂意啦,我當時已有唔少醉 ...
已經寫到好攰……從後啜啜靚太的頸椎位;伸手向前;掌心貼住乳尖頂;左右左右右左打圈圈;你relax……背脊倚靠着我肚臍上……讓靚太放鬆

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-2-11 12:25 PM 發表 查看引用來源
是否浴室後推你個位男人呀……有D印象?他勁讚你身材正;索……😚😚😚😘😘
唔係佢

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-2-11 12:42 PM 發表 查看引用來源

唔係佢
你約出去個位大隻仔or你們去泰國旅遊個仔呢……????
我只記得這二位;上年你新年喝醉……貓左……我有印象;按摩事記得好模楜……你今次的問題是十萬元的問題!!?😏😏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆