上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.0k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-11-10 07:55 發表 查看引用來源

Sam師兄,同情人morning Q會唔會難啲呢?我心諗,同情人可以morning Q得嘅應該係單身先有可能,對於結咗婚的人夫人妻真係有點難度,睇落單身好處多啲咁喎~~~
又唔係,未有小朋友假期morningQ真係好平常,煮下早餐係廳來一次都幾正

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-11-10 07:58 AM 發表 查看引用來源

我同事個小朋友都係同埋佢地兩公婆一齊瞓㗎,聽講佢老公係瞓梳化添,咁dragon師兄都叫好啲,仲可以同老婆同床同房。
中一半,同房係,同床......總言之每次醒,我都發現自己瞓緊窗台,有時有一隻腳仲掛左係窗花..........

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-11-10 09:48 AM 發表 查看引用來源

又係果句,臘腸肉餅煲仔飯
我最愛:smile_47:
其實冬天太多好野食,羊腩煲又係正.
我太太最近介紹左個apps俾我,條友型仔到爆,乜肌都有,又有少少紋身,古銅膚色,我問佢想我咁呀?
佢又答唔係,跟手再俾原圖我睇,原來係光頭大肚腩加白雪雪肥佬,佢叫我下次唔使太辛苦,裝呢個apps就得啦喎.:smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-11-10 09:49 AM 發表 查看引用來源

日本自駕超正,野戰無限可能
師兄,點可能野戰,野得即小朋友做緊咩先?
定師兄有經驗,講D實戰黎聽下好喎.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-10 10:30 AM 發表 查看引用來源

其實冬天太多好野食,羊腩煲又係正.
我太太最近介紹左個apps俾我,條友型仔到爆,乜肌都有,又有少少紋身,古銅膚色,我問佢想我咁呀?
佢又答唔係,跟手再俾原圖我睇,原來係光頭大肚腩加白雪雪肥佬,佢叫我下次唔使太辛 ...
羊腩煲果然係麻甩真漢子鍾意既餸,dragon兄你冬天必吃就即提羊腩煲

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-11-10 09:49 AM 發表 查看引用來源

俾人打春袋,睇到果集都痛
但係囉,我又睇晒三集⋯⋯
我想講,果集係最有血有肉最好睇,條友會大意,又衝動,人性化好多.
我唔睇以前果D,因為感覺好柴娃娃故事.而今次呢幾集真係好唔同.
打春袋妳睇都痛,我果時睇,講真,我不期然縮一縮,然後諗.......日後仲用唔用到架??呢招都諗到,咁抵死既.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-10 10:32 AM 發表 查看引用來源

師兄,點可能野戰,野得即小朋友做緊咩先?
定師兄有經驗,講D實戰黎聽下好喎.
但dragon講過怕幅射,咁大阪以北就唔岩
可以自駕既,去九洲
野戰⋯野餐?哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-10 10:41 AM 發表 查看引用來源

我想講,果集係最有血有肉最好睇,條友會大意,又衝動,人性化好多.
我唔睇以前果D,因為感覺好柴娃娃故事.而今次呢幾集真係好唔同.
打春袋妳睇都痛,我果時睇,講真,我不期然縮一縮,然後諗.......日後仲用唔用到架?? ...
d人就係評,呢個系列係最人性化既占士邦
仲會唔見晒啲錢添!但衰係eva green手上,值得原諒
打春袋一邊睇我一邊諗,死囉,咁以後點溝女呀你?咁鬼痛⋯

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-11-10 10:41 AM 發表 查看引用來源

羊腩煲果然係麻甩真漢子鍾意既餸,dragon兄你冬天必吃就即提羊腩煲
因為而家好多煲會先食再打邊爐嘛.
即例如蟹雞煲,又或羊腩煲,會先食,之後會再加料.一煲兩味,其實係我另一半超鐘意,我就OK啦,我都鐘意熱鬧,呢D一大班人食就好有氣氛.(尤其當羊腩唔夠分時..............HAHA)

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-10 10:49 AM 發表 查看引用來源

因為而家好多煲會先食再打邊爐嘛.
即例如蟹雞煲,又或羊腩煲,會先食,之後會再加料.一煲兩味,其實係我另一半超鐘意,我就OK啦,我都鐘意熱鬧,呢D一大班人食就好有氣氛.(尤其當羊腩唔夠分時..............HAHA)
出去食呢d煲好貴又得幾舊⋯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆