上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  152.3k

引用:
原帖由 太陽之後 於 2018-2-6 11:18 PM 發表 查看引用來源
FL幾個部長經理都有update相,但JC仲係長衫長褲真係無興趣再去住!
見佢d update 有時都唔係日日up, 好似hea up 咁

相熟js 話10 號轉番裙喎, 唔通風過了?

引用:
原帖由 hkgals 於 2018-2-7 05:31 PM 發表 查看引用來源

見佢d update 有時都唔係日日up, 好似hea up 咁

相熟js 話10 號轉番裙喎, 唔通風過了?
10號仍然是不見肉的運動衫,部長一見到我,就叫我上4樓,係咪安全D?唔知!服務同以往一樣,不過中午走嘅時侯,大堂一個客都無,真係未試過。

[delete

引用:
原帖由 MC8182 於 2018-2-12 10:05 AM 發表 查看引用來源

依舊便服, 平安就因冇水熄燈,我六,日去了兩天,其他場服務和平時一樣,只是你和他什麼關系,星期六晚班有的技C做10個擴中:smile_o12:你說旺不旺:smile_o13:
平安喺5星酒店,點會冇水?........爆水管?

引用:
原帖由 MC8182 於 2018-2-12 10:05 AM 發表 查看引用來源

依舊便服, 平安就因冇水熄燈,我六,日去了兩天,其他場服務和平時一樣,只是你和他什麼關系,星期六晚班有的技C做10個擴中:smile_o12:你說旺不旺:smile_o13:
旺是因為無女,大多回鄉,唔係因為客多!

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2018-2-11 09:23 PM 發表 查看引用來源

10號仍然是不見肉的運動衫,部長一見到我,就叫我上4樓,係咪安全D?唔知!服務同以往一樣,不過中午走嘅時侯,大堂一個客都無,真係未試過。
要上四樓, 四樓係乜黎? 去咁耐都冇叫過上四樓... 冇客, 都唔方好囉

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-2-12 11:30 AM 發表 查看引用來源

第二鑊?

delete

delete

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-2-12 11:30 AM 發表 查看引用來源

delete

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆