上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  65.6k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-28 01:12 AM 發表 查看引用來源

我係屋企都好呢啡:smile_03:所以對我黎講 好小事
瀟瀟小姐就係你啦? 咩黎架?:smile_53::smile_53:
重好早起身添, 我做埋少少野都訓架啦:smile_44:
我估佢想講瀟灑小姐:smile_30:

引用:
原帖由 滴水豬 於 28/5/2017 01:12 發表 查看引用來源

我係屋企都好呢啡:smile_03:所以對我黎講 好小事
瀟瀟小姐就係你啦? 咩黎架?:smile_53::smile_53:
重好早起身添, 我做埋少少野都訓架啦:smile_44:
係咩..?點呢法...:smile_o01:

即係唔拖泥帶水囉...:smile_o12:

做咩野啊:smile_o10:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-5-28 01:14 AM 發表 查看引用來源

我估佢想講瀟灑小姐:smile_30:
嚇死人你係到偷睇左幾耐

引用:
原帖由 我當你朋友 於 2017-5-28 01:15 AM 發表 查看引用來源

係咩..?點呢法...:smile_o01:

即係唔拖泥帶水囉...:smile_o12:

做咩野啊:smile_o10:
你諗到既呢啡野 我應該都有做過:smile_43:

哦哦哦 .. 我明啦咁:smile_35:

做緊少少freelance, 整埋少少就閃人教豬

引用:
原帖由 滴水豬 於 28/5/2017 01:17 發表 查看引用來源

你諗到既呢啡野 我應該都有做過:smile_43:

哦哦哦 .. 我明啦咁:smile_35:

做緊少少freelance, 整埋少少就閃人教豬
哈哈....咁唔知有冇我諗唔到既呢:smile_o10:

聽日影下D風景影分享下

引用:
原帖由 我當你朋友 於 2017-5-28 01:21 AM 發表 查看引用來源

哈哈....咁唔知有冇我諗唔到既呢:smile_o10:

聽日影下D風景影分享下
應該無, 除非有:smile_15:

聽日好好天, 我重唔曬死:smile_19:

引用:
原帖由 滴水豬 於 28/5/2017 01:24 發表 查看引用來源

應該無, 除非有:smile_15:

聽日好好天, 我重唔曬死:smile_19:
好玄下喔.....好難明:smile_o01:

曬下人都健康D.....無咁易死既

引用:
原帖由 我當你朋友 於 2017-5-28 01:27 AM 發表 查看引用來源

好玄下喔.....好難明:smile_o01:

曬下人都健康D.....無咁易死既
自己領略下:smile_15:

會變燒豬啫, 無野既:smile_19:

引用:
原帖由 滴水豬 於 28/5/2017 01:31 發表 查看引用來源

自己領略下:smile_15:

會變燒豬啫, 無野既:smile_19:
指點條明燈....領略下

燒豬仲好啦......扑扑脆...

引用:
原帖由 我當你朋友 於 2017-5-28 01:34 AM 發表 查看引用來源

指點條明燈....領略下

燒豬仲好啦......扑扑脆...
我原本就已經係盞燈

最幣係會曬親, 又甩皮又紅呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆