上一頁下一頁
發新話題

請版主關post,唔該

收藏  |  訂閱
1.2k  27.5k

引用:
原帖由 degree06 於 2014-11-30 02:27 AM 發表 查看引用來源

咁一星期食一次,唔緊要啦:smile_40:

雪糕好好味架:smile_40:
一星期一次?一個月一次好啦(>﹏<)

引用:
原帖由 degree06 於 2014-11-30 02:17 AM 發表 查看引用來源
太衰啦佢:smile_38:

呢類人越對佢好,只會令佢以為自己啱晒和大晒:smile_38:
佢係啱晒同大晒架,一句有心無力,ok,我無得出聲,哦~我要收皮。

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-30 02:30 AM 發表 查看引用來源

有時我又覺得唔需要一大蘿擇偶條件嘅,有緣份,遇到,啱傾,夾,就可以啦。

咁當然有少少要求都好正常嘅,好似我咁,一定唔可以矮過我,唔可以太肥咁囉。

其他都唔係問題。

有時你越 ...
條件好奇怪,有齊條件的人在面前無feel都試過..
又唔係完全計條件架喎

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-30 02:32 AM 發表 查看引用來源

哈哈,我係減肥,唔係減磅,我唔係齋睇磅數架,我check埋脂肪同肌肉量架。

因為我怕大隻..修得實就最好

引用:
原帖由 水魚人 於 2014-11-30 02:35 AM 發表 查看引用來源

條件好奇怪,有齊條件的人在面前無feel都試過..
又唔係完全計條件架喎
有齊條件,但唔一定有感覺架嘛。

引用:
原帖由 水魚人 於 2014-11-30 02:36 AM 發表 查看引用來源

因為我怕大隻..修得實就最好
我對自己身形都好執著架,我對自己要求都幾高,所以我係長期運動形。

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-30 02:35 AM 發表 查看引用來源

佢係啱晒同大晒架,一句有心無力,ok,我無得出聲,哦~我要收皮。

佢覺得好無奈,你要接受

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-30 02:30 AM 發表 查看引用來源

有時我又覺得唔需要一大蘿擇偶條件嘅,有緣份,遇到,啱傾,夾,就可以啦。
咁當然有少少要求都好正常嘅,好似我咁,一定唔可以矮過我,唔可以太肥咁囉。
其他都唔係問題。
有時你越係想去揀,就越揀唔到,又或者比人攪完即飛。
但我又好信命水嘅,女人靚唔靚,身材正唔正,有無學識,都唔重要,最緊要係好命。
你講得啱, 越係想去揀,就越揀唔到, 我估我個friend都係好急想嫁人, 但又放唔低佢要既條件.師姐你唔好唔開心啦, 好男人係有的, 你信命, 而你又好條件, 一定會吸引到好男人.當務之急, 好好瞓返個覺, 如果唔係皮膚唔好的.

引用:
原帖由 mawingtai 於 2014-11-30 02:40 AM 發表 查看引用來源

你講得啱, 越係想去揀,就越揀唔到, 我估我個friend都係好急想嫁人, 但又放唔低佢要既條件.師姐你唔好唔開心啦, 好男人係有的, 你信命, 而你又好條件, 一定會吸引到好男人.當務之急, 好好瞓返個覺, 如 ...
好多嘢唔急得,尤其揀對象,不過都好難嘅,一開波唔通佢就同你講佢有幾衰咩,真係要相處落先見真面目。

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-30 02:42 AM 發表 查看引用來源

好多嘢唔急得,尤其揀對象,不過都好難嘅,一開波唔通佢就同你講佢有幾衰咩,真係要相處落先見真面目。

所以師姐你下次都要帶眼識人啦, 不過話時話, 男人不壞女人不愛, 有時你地女人係自己攞黎的.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆