上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  985.8k

引用:
原帖由 andypntsang 於 2011-5-28 05:04 AM 發表 查看引用來源
期待的大結局,但又有失落感,完結後發哥可時再會有新作
無咁快! 仲未開始寫!

引用:
原帖由 yphbenny 於 2011-5-28 06:49 AM 發表 查看引用來源
車祖琳D圖係邊個黎架發哥?
明晚告訴你!

引用:
原帖由 Jan_li 於 2011-5-28 07:32 AM 發表 查看引用來源
真相逐漸浮現...
雖然知道許老師唔會死,但係睇到都覺痛
班黑社會得三個下場::smile_34:
比祖琳打死
比宇凌老豆捉
比妖姬整死
好似唔係過咗好耐,又見番歐伯~
有計!用老凡卓果招,捐 ...
是的,崩口泰今次好大機會撞板!他的手下『黑鬼建』就醒目,一見就知唔妥,立即走人!
最緊要係賣紙巾呀,不過係用嚟『擦眼淚』!
寫大結局時,有一段很感動,喊到無法寫下去‥‥‥:')

引用:
原帖由 L.C.F 於 2011-5-28 08:45 AM 發表 查看引用來源
看完後感到很失落 希望有happy ending啦
跟據劉金發過往的結局,都應該是happy ending的!

引用:
原帖由 elampersian 於 2011-5-28 09:41 AM 發表 查看引用來源
結局啦,希望好人有好報啦
好呀!承閣下貴言!好人好報,特別是許雅姿老師!

引用:
原帖由 spamna 於 2011-5-28 10:33 AM 發表 查看引用來源
精彩無倫,睇完盜墓,再睇歐聯大戰呀?

我唔係曼聯球迷,但希望曼聯可以贏,不過應該機會好微!
但又唔係完全無機會,小心的打,用狀態一流,動作靈活的『扑智星』釘住『美斯』,上半場守住踢,任由巴塞控球在腳都唔緊要,到下半場60分鐘才換人同佢搏命!贏佢一粒收工,攞冠軍!

引用:
原帖由 糖漿 於 2011-5-28 12:55 PM 發表 查看引用來源

我都想知....
仲有大眼妹同miss 許.....
明晚告訴你!

引用:
原帖由 penis98 於 2011-5-28 01:40 PM 發表 查看引用來源
糸不斷5係不繼呀:smile_40:

多謝指正呀! 其實仲有好多錯呀!沒法喇,好忙呀!

引用:
原帖由 Lucky_Owners 於 2011-5-28 04:40 PM 發表 查看引用來源
great story ... looking forward for the ending ..
多謝支持!

引用:
原帖由 owen_leung 於 2011-5-28 05:49 PM 發表 查看引用來源
班黑社會今鋪大L鑊喇~:smile_o10:
想輪人變咗畀人輪:smile_o04:
另外miss許下面流出o既綠色液體唔通就係魔種o既羊水:smile_o04:
咁嗰兩個壞學生同埋毛頭哥咪都係大L鑊:smile_o13:
發哥一定救到雪 ...
我救唔到雪兒同大眼妹架!救到就唔駛咁傷心啦!:')
不過我都有啲頭緒的!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆