上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.2k  45.9k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 12:15 PM 發表 查看引用來源

愈演愈精神架嘛...你貢癈架...:smile_o01:
:smile_o14: 有D咁嘅樹? 埋單~~呢間場風水唔好~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 12:20 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14: 有D咁嘅樹? 埋單~~呢間場風水唔好~~
係人既問題...我諗....:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 12:27 PM 發表 查看引用來源

係人既問題...我諗....:smile_o11:
係啦~~咪就係d女唔掂囉~:smile_o16:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 12:36 PM 發表 查看引用來源

D囡唔掂尼又揀:smile_45::smile_45::smile_45:.....lawly jean:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 12:36 PM 發表 查看引用來源

總有好野既...你自己諗下你同個經理既關係啦...點解佢要收埋?:smile_o11:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-25 12:39 PM 發表 查看引用來源

D囡唔掂尼又揀:smile_45::smile_45::smile_45:.....lawly jean:smile_40::smile_40:
口是心非就真...:smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-25 12:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_o03: 禾玩嘢囉~~同媽咪講禾茅咩要求~~未帶女就話要第二水第三個囉~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 12:42 PM 發表 查看引用來源

:smile_o03: 禾玩嘢囉~~同媽咪講禾茅咩要求~~未帶女就話要第二水第三個囉~~
你去買張6合彩先啦咁...:smile_o11:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 12:42 PM 發表 查看引用來源

抵能死, 懶有型.....如果媽咪質呢件比尼睇尼典屎:smile_30::smile_30:

Uploaded with ImageShack.us

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-25 12:49 PM 發表 查看引用來源

抵能死, 懶有型.....如果媽咪質呢件比尼睇尼典屎:smile_30::smile_30:

Uploaded with ImageShack.us
7月14...禾矛腩過禾真係會撞鬼...:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆