上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第23回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY

收藏  |  訂閱
1.5k  27.2k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-31 10:44 AM 發表 查看引用來源

:smile_13: :smile_13: 而家難D~~~~~我上次偷偷地去.....返黎比佢問候到我訓係度~~而家好難再偷走~:smile_30:
咁又係...
唔偷走囉...光明正大同佢地講去流浪囉...不過多數比人小:smile_o01:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-7-31 10:48 AM 發表 查看引用來源

不果8月就慘啦..................日日都要開OT:smile_o03: :smile_o03:
有冇OT錢既先??

引用:
原帖由 DENNIS1985 於 2009-7-31 10:49 AM 發表 查看引用來源

過左試用期加姐:smile_o05:
但我過咗好耐都冇人工加呢:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-7-31 10:46 AM 發表 查看引用來源

我邊有搵位入你呢..................係你自己比機會我搵位入你之嗎:smile_o11: :smile_o11:
你同Q女一樣,小小機會都唔放過我:smile_o03:

早個靚晨~:smile_o06:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-31 10:49 AM 發表 查看引用來源

咁成班哥哥姐姐呢
我會破產:smile_o03:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-31 10:49 AM 發表 查看引用來源

有冇OT錢既先??
有呀.....................(不果.............返多3.5HR...........但冇$100...........得$9X):smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-7-31 10:47 AM 發表 查看引用來源

但我份工係日日咁返呢:smile_o08:
我之前個份都係架:smile_30:

good morning....

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-7-31 10:50 AM 發表 查看引用來源

但我過咗好耐都冇人工加呢:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
咁慘:smile_o08: ,正常唔係一過就有得加ge咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆