上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)

收藏  |  訂閱
1.5k  33.1k

男人最怕入錯行, 女人最怕嫁錯郎.....

咁又一世

引用:
原帖由 余生 於 2009-7-30 08:42 PM 發表 查看引用來源
我打速成,有點慢見諒
我真係要等你們兩個:smile_o16::smile_o16:打完一個留言, 停係到等你們出留言:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-30 08:41 PM 發表 查看引用來源

男人最怕入錯行, 女人最怕嫁錯郎:smile_13::smile_13::smile_13:
暗示咩:smile_41: :smile_41:

回覆 1141# 的帖子

妳好呀!
可以做朋友嗎
我37歲

食飯先:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 johnnylsw 於 2009-7-30 08:43 PM 發表 查看引用來源
暗示咩:smile_41: :smile_41:
明示, 不是暗示, 字面已經講得好清楚........

:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-30 08:45 PM 發表 查看引用來源

明示, 不是暗示, 字面已經講得好清楚........

:smile_o01::smile_o01:
我不明白你為甚麼說有暗示......我反而不明你說甚麼:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 raymondto 於 2009-7-30 08:45 PM 發表 查看引用來源
妳好呀!
可以做朋友嗎
我37歲
我條件係對方無女友, 冇太太......... 你ok:smile_41::smile_41:

michelle, 鐘意邊種活動 ?

我沒有特別興趣

但睇戲好喜歡

引用:
原帖由 johnnylsw 於 2009-7-30 08:45 PM 發表 查看引用來源
食飯先:smile_15: :smile_15:
:smile_o07::smile_o07::smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆