上一頁下一頁
發新話題

朋友至上︿PART50︿Q爆靚爆型爆再聚^^GUM&天天生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  29.0k

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-17 10:04 AM 發表 查看引用來源

THX.! 心宜

:smile_35: 但唔敢當... "成徵"尼度最紅個位叫"Q太郎"喎:smile_40:
點止!係成 個discuss 啦:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-17 09:58 AM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 好似qq你咁一樣nice
我岩岩就係讚緊我自己

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-17 10:04 AM 發表 查看引用來源

食個出錢一丁痳油麵,,,,好想見多哥你幾面:smile_o01:
我今日食自己落肚:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-17 10:00 AM 發表 查看引用來源

oh ~~~

早晨呀....QQ

今日食乜呀?

我雞尾包 $3.5 + 屋仔奶 $5 !!!

冷健康
:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我今日食大叉鑊呀
雞扒炒蛋多士$21.5 + 涷奶茶 $3:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-17 09:55 AM 發表 查看引用來源

和藹可親, 善解人意
梗係啦... 禾兩個師姐都唔錯架:smile_40: ... 老師就:smile_39:

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-7-17 10:01 AM 發表 查看引用來源
再黎 ~
早晨呀....通粉

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-17 10:06 AM 發表 查看引用來源

我今日食大叉鑊呀
雞扒炒蛋多士$21.5 + 涷奶茶 $3:smile_30: :smile_30:
我都係呀,,但多你1份自己:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-17 10:04 AM 發表 查看引用來源

THX.! 心宜

:smile_35: 但唔敢當... "成徵"尼度最紅個位叫"Q太郎"喎:smile_40:
做咩擺我上檯呀:smile_o04:
小心張檯爛呀

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-17 10:07 AM 發表 查看引用來源

梗係啦... 禾兩個師姐都唔錯架:smile_40: ... 老師就:smile_39:
你又想講老師壞話呀

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-17 10:07 AM 發表 查看引用來源

早晨呀....通粉
早呀,,刷完牙食緊自己中 :smile_27: :smile_27: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆