上一頁下一頁
發新話題

徵人徵友(2)~係人就入來啦

收藏  |  訂閱
1.5k  34.2k

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-28 00:34 發表 查看引用來源
無呀
我身心都好累~~
想喊又喊唔出
引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-28 00:39 發表 查看引用來源
:smile_o14:  呀! 發生咩事呢:smile_13::smile_14:
:smile_o04:  去一去 HSBC 個網諗住搞埋 D 手尾就訓覺啦, 多手 REFRESH 一下呢版...

我真係好倦好倦啊, 搞妹妹妳氹返大小姐了!

加~ 油~ 努~ 力~ :smile_o13: (嘻嘻嘻~ :smile_o01: )

各位早抖~ :smile_o07:

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-28 00:47 發表 查看引用來源
:smile_o04:  去一去 HSBC 個網諗住搞埋 D 手尾就訓覺啦, 多手 REFRESH 一下呢版...

我真係好倦好倦啊, 搞妹妹妳氹返大小姐了!
加~ 油~ 努~ 力~ :smile_o13: (嘻嘻嘻~ :smile_o01: )

各位早 ...
你就係小弟弟.. :smile_o04:  

早抖.. :smile_o07:

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-28 00:34 發表 查看引用來源
無呀
我身心都好累~~
想喊又喊唔出
joyce.. 妳係度嘛:smile_o06:

引用:
無呀
我身心都好累~~
想喊又喊唔出
唔開心既都過左去.. 唔好太傷心啦.. :smile_o06:

gdnight.. see you..  :smile_o07:

大小姐你好 :smile_34:

引用:
原帖由 xxyanlixx 於 2009-7-28 01:33 發表 查看引用來源
大小姐你好 :smile_34:
hhhiiiiiiiii

有無人未訓嫁?!

禾系樹ah :smile_44:

joyce & 各位晚安~:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆