上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 33)祝6月29日 奸妃生日快樂..

收藏  |  訂閱
1.5k  31.4k

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-29 07:46 PM 發表 查看引用來源
:')沒人工..沒ot...沒花紅.. :smile_24:有時仲要食自己:smile_35::smile_35:淨係自摸同食糊wor..
:'):')開頭win 錢ga... 后尾仲要輸埋...
唉...中山...吾想再返
咁會唔會打到好悶呢:smile_30:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-29 07:47 PM 發表
我一定唔會整囉,最多叫外賣
:smile_35::smile_35:我真係係呢度住左五年.. :smile_19:但叫外賣都吾夠五次

引用:
原帖由 darlun 於 2009-6-29 07:42 PM 發表 查看引用來源
我之前都打過 打到心跳200下:smile_30:
我怕有心贓病~所以未試過~:smile_o05:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-6-29 07:40 PM 發表 查看引用來源

我又係喎:smile_o05:
你係乜9呀

引用:
原帖由 darlun 於 2009-6-29 07:47 PM 發表
咁會唔會打到好悶呢:smile_30:
:smile_24:真係好悶啊... 好快鬼打完...
:smile_19:同埋d 中山廣東話我又吾係好鬼死識聽

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-6-29 07:48 PM 發表 查看引用來源

我怕有心贓病~所以未試過~:smile_o05:
唔好試 好恐怖:smile_27:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-29 07:44 PM 發表 查看引用來源
首先坐位,有少少迫。
我9點幾去,好多人,但有人搵定位我先到。
食物都算好食,我個女都係咁講。
有電視睇,不過未整好,睇住演唱會。
價錢,4碟飯4杯凍飲116都唔算貴。
最後講,其實都值得一試
你講梗邊間呀~:smile_o06:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-6-29 07:42 PM 發表 查看引用來源

咁你四隻眼都整長哂黎睇睇~:smile_o06:
乜野黎架???

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-29 07:48 PM 發表 查看引用來源
:smile_24:真係好悶啊... 好快鬼打完...
:smile_19:同埋d 中山廣東話我又吾係好鬼死識聽
即係難聽啦:smile_30:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-6-29 07:47 PM 發表 查看引用來源
你係俊宏軒呀:smile_41: :smile_30:
你咁快估中:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆