上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.2k  14.7k

引用:
原帖由 ox9 於 2009-2-23 10:09 PM 發表

星期六,佢單拖泥hk(佢第一次來及第一次見面)...先吃晚飯,之後happy hour,劈左1打半beer,飲到2點幾,佢想去我屋企訓,我當然

say no,梗係爆房啦...成晚訓下醒下咁,自己有dd知覺,就郁下個肩膀,佢就起來吹奏,吹吹 ...
波同盤都贏哂啦:smile_40:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-2-23 22:15 發表 查看引用來源

起4次出3次﹗﹗﹗9哥真系好精力﹗﹗﹗
我既3:1唔係咁解,係做3次,口爆1次(基本上,成晚都硬住咁 )...中午臨check-out 前既口爆,jj管內的液體,都比佢吸乾~~:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-2-23 22:16 發表 查看引用來源
波同盤都贏哂啦:smile_40:
佢仲送左一包陳皮&金冬草比我做手信,真係又吃又拎~~

引用:
原帖由 ox9 於 2009-2-23 10:30 PM 發表

佢仲送左一包陳皮&金冬草比我做手信,真係又吃又拎~~
真系羨慕死隔離:smile_47:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-2-23 10:37 PM 發表
一晚四Q都羨慕死隔離啦﹗重有口爆添﹗﹗﹗:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-2-23 22:37 發表 查看引用來源
佢今日同我講,weekend玩得好開心,今個星期六又會再來hk...但我暫時扮唔得閒~~

引用:
原帖由 wataru 於 2009-2-23 22:42 發表 查看引用來源

一晚四Q都羨慕死隔離啦﹗重有口爆添﹗﹗﹗:smile_24: :smile_24:
爆完個1刻,我有諗過,萬一佢車埋泥,點算好~~

引用:
原帖由 ox9 於 2009-2-23 10:49 PM 發表

爆完個1刻,我有諗過,萬一佢車埋泥,點算好~~
甘咪試下自己的味道囉﹗﹗﹗

引用:
原帖由 wataru 於 2009-2-23 10:42 PM 發表

美中不足系冇爆渠:smile_39:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-2-23 22:54 發表 查看引用來源

甘咪試下自己的味道囉﹗﹗﹗
我膽大,但沒勇氣咁回收~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆