上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  447.8k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-3 10:14 發表 查看引用來源

可能我慣咗我老婆下面嗰啲吸力所以持久啲冇咁容易出嘢,所以滿足到嗰幾個
咁咪掂囉!SP咁大食都可以滿足到佢!何況係紅顏!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-3 10:00 發表 查看引用來源
呢啲都可能係天生!我試過個人母,佢果時個女都就中學畢業,估唔到妹妹好窄。佢唔講仲以為未婚!
我以前都試過一個(短期炮友,都係類似咁樣)同佢屌左十次八次先知佢係有老公有仔(不過已經攪緊離婚)

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-3 10:57 發表 查看引用來源

我以前都試過一個(短期炮友,都係類似咁樣)同佢屌左十次八次先知佢係有老公有仔(不過已經攪緊離婚)
都離婚,可能佢都少同老公做!我講果個都係離咗婚!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-3 10:00 發表 查看引用來源
呢啲都可能係天生!我試過個人母,佢果時個女都就中學畢業,估唔到妹妹好窄。佢唔講仲以為未婚!
咁正,少同老公做?😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-3 11:12 發表 查看引用來源
咁正,少同老公做?😂
離得婚,應該關係唔好!咁肯定會好少做!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-3 10:03 發表 查看引用來源

係㗎我同意你講,我老婆同我扑嘢咁密但係真係冇鬆過(自問都唔係細😝),可能佢平時都有做一啲收陰運動,所以陰道肌肉係好啲
未生過同有做運動係吾會鬆既,C兄你大碌條條女都試過返吾到轉頭,包括家姐🫢

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-3 11:13 發表 查看引用來源
離得婚,應該關係唔好!咁肯定會好少做!😬
👌🏾👌🏾😆😆😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-3 11:36 發表 查看引用來源
👌🏾👌🏾😆😆😆
好多人妻都因為咁先偷食!😬

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-4-3 11:21 發表 查看引用來源
未生過同有做運動係吾會鬆既,C兄你大碌條條女都試過返吾到轉頭,包括家姐🫢
師兄唔好笑我啦我普通人一個咋😅家姐都未食過好嘢,如果你屌咗家姐佢都返唔到轉頭啦🤣😜

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-3 11:43 發表 查看引用來源

師兄唔好笑我啦我普通人一個咋😅家姐都未食過好嘢,如果你屌咗家姐佢都返唔到轉頭啦🤣😜
咁佢可能真係未試過比你屌咁high! 紅顏都係啦!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆