上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  108.0k

單T有395:046:

會長: 亞妹, 妳唔洗驚, 因為大熱門係那條仆街呀!

老舉三宝都中埋!

派6千几!

R8

一東一西、各有皇牌在身

犯罪無事、真是道高一尺、摩高一丈

菩薩同金剛都要勁打醒十二个精神

鷸同蚌爭、漁人得利、勝利是皇者

1勁精神
4摩高一丈
5皇者勝利
11皇牌
R9

三思是三、要睇住朋友來自南京

打死把就、有金剛不爛之星保護、不怕

人生旅程只要開心、過去已变舊

有上進心、成功以後好神氣威風驕傲地穿過雲霧而飛翔

1神威敖翔
3南京之友
6金剛之星
13開心旅程

R10

不是人窮志短、將來做漂亮皇者

寧做好朋友、不願做寃家、才是無敵

成吉思汗也可稱王

殺無赦才可平定天下

5美麗皇者
6蒙古王
7好友無敵
13平天下

條PK5W3Q,收衫比D潮水沖走

老舉全日中

6 W
4 Q
1PQ
1單T
1四連
1三宝

几好!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-13 06:34 PM 發表 查看引用來源
老舉全日中

6 W
4 Q
1PQ
1單T
1四連
1三宝

几好!
勁! 又要燒炮仗, 又唔洗幫人搭棚. 老舉馬經萬歲, 老劍, 現時聘請你為馬經總編輯. 不過係免費, 無收費架! 這樣會否讓你有不安之感?

老劍, 如果Alfred Nobel還在生時, 我一定叫佢比個獎你. 起碼你對科學有貢獻.

附件

Alfred Nobel.JPG (41.52 KB)

Alfred Nobel.JPG

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-13 06:43 PM 發表 查看引用來源

勁! 又要燒炮仗, 又唔洗幫人搭棚. 老舉馬經萬歲, 老劍, 現時聘請你為馬經總編輯. 不過係免費, 無收費架! 這樣會否讓你有不安之感?
有咩不安!公平競爭、公開、公道、歡迎參巧、抄襲、轉送!:071:

今日最搶鏡唔係會長, 係會長既太座,  成套晚禮套悅目又耀眼, 好似一早知咁款.
請不要忘記會長係弱谷弱泥, 田草一定唔會弱.

呢隻野係無柯打, 如果有柯打係可以橫掃, 唔係我講係馬會講架!
呢隻馬有可能揾小屎上, 因為佢老豆同馬主好有緣份.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆