上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

原來真的會上引!!!

作晚看完 1-18, 今晚又引唔住來看看
今日我想了好多ending ar :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 everblue 於 2007-9-4 06:44 PM 發表
原帖由 Tomcat雄貓 於 2007-9-4 06:02 PM 發表

不如攪個投票吖,
大家想樓主同邊個一齊:

a)  Cindy
b)  Sandy
c)  Sara
d)  食白果 (因為樓主太好艷福了、唔抵得佢...........)

A) cindy
Cindy !
但不咁今我想起兩個世界呢首歌 ><

引用:
原帖由 onlinedd 於 2007-9-4 10:07 PM 發表
原來真的會上引!!!

作晚看完 1-18, 今晚又引唔住來看看
今日我想了好多ending ar :smile_13: :smile_13:
咩ending呀,講黎听听

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-4 09:59 PM 發表
:smile_14: 竟然攪左個投票@@~~~~~真係估你地唔到。每日都比個驚喜我,(0原來唔出post有甘多驚喜野既:smile_40: ,不如)
我食緊食,食完飯就寫ok~~

我都做個投票

大家覺得我寫多d色情野,定係維持,衰 ...
如劇情要 , 寫多小小都得

引用:
原帖由 forssell427 於 4/9/2007 09:59 PM 發表
:smile_14: 竟然攪左個投票@@~~~~~真係估你地唔到。每日都比個驚喜我,(0原來唔出post有甘多驚喜野既:smile_40: ,不如)
我食緊食,食完飯就寫ok~~

我都做個投票

大家覺得我寫多d色情野,定係維持,衰 ...
唔止個「結局投票」呀,
我仲諗緊若你個故事拍成電視劇,要大家做選角「選角投票」添

依你所描述,我認真的諗咗很很..............很耐,暫時只諗到 :

咸濕仔~輝仔           =>  方力申:smile_30:
聰明而跳皮的Cindy   =>  蔡少芬
純情小公主的Sandy  =>  諗唔到 :smile_42:
野蠻又可愛的Sara    =>  周麗淇:smile_40:

樓主及大家點睇 ?

樓主!快d post啦...我d毒癮又發作啦!

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-4 10:10 PM 發表

咩ending呀,講黎听听
唔好啦
not happy ending...

引用:
原帖由 呀Roy 於 2007-9-4 10:12 PM 發表
樓主!快d post啦...我d毒癮又發作啦!
係LO -口-""
我都發作喇.....

引用:
原帖由 Tomcat雄貓 於 2007-9-4 10:12 PM 發表

唔止個「結局投票」呀,
我仲諗緊若你個故事拍成電視劇,要大家做選角「選角投票」添

依你所描述,我認真的諗咗很很..............很耐,暫時只諗到 :

咸濕仔~輝仔           => ...
no 蔡少芬...

not really match cindy
i think 吳佩慈好 d ~~  Sexy and have women feeling ~~

引用:
原帖由 onlinedd 於 4/9/2007 10:11 PM 發表

如劇情要 , 寫多小小都得
同意,可以加小小,
尤其係和 Cindy (如果仲有可能同佢嘅話.....),
我對佢有些少X幻想:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆