上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-16 06:06 PM 發表

冇:026:
係啊??:086:
妳去日本的話可以問我拿資料吧!!
雖然我只是去了兩次!!:035:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-5-16 06:24 PM 發表

係啊!!
他在曼聯踢到??:026:
唔適合英格蘭球會踢法!?:028:
曼聯要佢做輔鋒
因為果陣踢4-4-1-1,史高斯果陣由輔鋒移後一格打中場

引用:
原帖由 伊高斯 於 2008-5-16 06:31 PM 發表

曼聯要佢做輔鋒
因為果陣踢4-4-1-1,史高斯果陣由輔鋒移後一格打中場
但佢身材打英格蘭大會正箭頭又無高空波!!

啊!!
昨晚成績怎樣??:025:
我睇緊明早日本妹!!:097: :023:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-16 12:14 PM 發表

講好波又靚仔...邊個夠佢嚟呀?!:027:
人人都話托利斯靚仔,
但大家有冇試過近距離望佢??
我試過...好得人驚架佢塊面:030:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-5-16 06:40 PM 發表

但佢身材打英格蘭大會正箭頭又無高空波!!

啊!!
昨晚成績怎樣??:025:
我睇緊明早日本妹!!:097: :023:
佢高波金鎚勁架,但係同史高斯果隻囉
走位,入楔,後上衝頂,唔係正宗英式果隻柱躉式
仲有頭鎚二傳都唔錯

佢假假地都叫新奇連士文

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2008-5-16 06:47 PM 發表

人人都話托利斯靚仔,
但大家有冇試過近距離望佢??
我試過...好得人驚架佢塊面:030:
西班牙入面,魯爾,古迪,卡斯拿斯同埋沙治奧拉莫斯算係靚仔
艾比達唔錯,大衛維拿ok,希古拿鐵漢柔情

其他都ok,係大衛施華真係:030:
佢崩牙......

雀班多到嚇死人,佢白到死既面加紅卜卜既雀班配上一頭金髮...

平時佢出街著衫同d英國嬉皮士差唔多,唔怪得利物浦岩佢喇
頹廢既發源地

回覆 #1146 伊高斯 的帖子

嗯嗯.....有道理......西班牙國腳一係好靚仔(加多個加西亞)
一係嚇死人:030: ,加多個m字額佩尼亞

引用:
原帖由 andrewkkc 於 2008-5-16 09:08 PM 發表
嗯嗯.....有道理......西班牙國腳一係好靚仔(加多個加西亞)
一係嚇死人:030: ,加多個m字額佩尼亞
左後衛用佢或者卡迪維拿比A-Lo仲好

回覆 #1148 伊高斯 的帖子

你係指球技,定係個樣?:122:

車車唔見左:044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆