上一頁下一頁
發新話題

大肚人夫當年點樣搵老婆…(22/9 Updated@P98#1462)

收藏  |  訂閱
1.5k  50.1k

引用:
原帖由 doubling 於 2017-7-23 05:03 PM 發表 查看引用來源

真心覺得我地係同行喎
世界真細少少少
快快趣趣過埋呢兩隻野佢,之後等埋年

引用:
原帖由 doubling 於 2017-7-23 05:00 PM 發表 查看引用來源

工作上要吹下水先㗎⋯之後再入正題
完全正確!我都係咁,吹吹水後入正題,咁樣易做野好多

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-7-23 05:17 PM 發表 查看引用來源

世界真細少少少
快快趣趣過埋呢兩隻野佢,之後等埋年
加油加油
咁又黎緊8月喇

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-7-23 05:18 PM 發表 查看引用來源

完全正確!我都係咁,吹吹水後入正題,咁樣易做野好多
係喎⋯無論係我打比人定人打比我都會吹吹先⋯再入正題咩都易d

有更多嗎?

引用:
原帖由 speedster 於 2017-6-27 17:58 發表 查看引用來源
之前講到係酒店房食完room service晚飯, 飽暖思淫慾仲飲左少少酒, 就攬埋一齊手多多, 錫錫下…

“我地不如出露台個jacuzzi沖涼囉?”
“係露台喎?”
“係呀, 不過有浴簾同埋出面都冇人望到個jacuzzi裡面嘛”
“ ...
我想一路浸超勁泡泡jacuzzi, 一路比女朋友(而家老婆啦)一直咁坐…
我其實好鐘意呢個姿勢, 因為另一半可以淫淫地咁坐下坐下,而我JJ就可以頂下頂下緊緊咁比佢包實, 仲可以緊緊咁攬住發緊淫既愛人…好溫暖…:smile_13:

慢慢我開始感覺到佢裡面越來越暖, 同包得我越來越實. 佢一下一下咁前後吞(tun)下吞下, 我就配合佢節奏一下一下咁向上頂下頂下.
望住佢對C級波波跟隨住我頂下頂下既節奏一下一下上下上下咁跳下跳下; 由上而下再向少少外, 再返返上去…重覆重覆咁打圈…乳頭突晒出來, 有時會high到我心口鎖骨…:smile_47:

聽住佢既呼吸聲越來越重(甚至有D喘住氣), 我每頂一下隔半秒後就有相應既呻吟, “呀!~…呀!~…呀!~…”; 我兩下細力,  “呀!~…呀!~…”, 一下大力, “呀!!!~~~…”, 三下細力, “呀!~…呀!~…呀!~…”, 一下大大力, “呀!!!!!!~~~~~~…”……裡面好暖好暖, 好緊, 我地就算係露台浸住泡泡jacuzzi,吹住微風, 我攬住佢咁做愛都係好溫暖…

再坐左一陣… (其實唔知幾耐? 因為真心溫暖舒服)
“你企係度好唔好?”
“唔…”佢慢慢咁起身背住我企去池邊…
我起身從後一下攬實佢, 慢慢錫佢耳仔, 佢又慢慢配合側側擰轉頭, 比我錫佢耳仔後頸(呢個係佢會有反應既地方)…
“唔~……我…好…” 我唔係好聽到佢細細聲講咩, 可能佢個時仲係有D怕怕醜醜, 不過佢身體語言就講得幾清楚.

我係佢後面一隻手攬住佢上身, 溫柔咁揸下佢波波掃下佢突晒出來既乳頭,一路錫佢耳仔後頸, 另一隻手由波波, 經過小胃腩, 慢慢掃落毛毛地帶, 再去到佢豆豆. 頭先一直都係水裡面唔覺, 原來佢下面好濕好濕, 一摸就知一定唔係jacuzziD泡泡水, 而係黏黏的, 拉得出一段細絲既水水.
我一邊錫佢, 一邊上下其手咁愛撫佢; 慢慢佢屁股翹下翹下, 佢股罅就係唯一容納我戇直…呀硬直JJ既地方.

比佢股罅high下夾下, 肉體上, 心理上, 其實都有感覺. 過左陣我忍唔住了, 冇問佢, 忽然向後退下少少, 一下頂左入去最入面…
“呀!!!~~~…” 突如其來既偷插迎來佢好大一聲既淫叫!

“唔好咁…呀!~…大力呀…呀!~…比人…呀!~…呀!~…聽到…呀!!~~…” 我一路時大時細力咁由後面推佢…
“附近都冇人啦…” 望住佢比我推到兩邊屁股彈下彈下, 啪, 啪, 啪聲…
“點知…樓下…呀!~…左右有冇…呀!~呀!!~~…人呀!~…” 我右手拉起佢隻右手, 等佢比我點用力插都冇得反抗, 不過可能其實佢都鐘意, 所以佢亦都同時捉返住我隻右手, 隨住我每下推前佢亦繼續呻吟. 心諗出面風聲樹聲沙沙作響, 都唔係咁易聽到既, 而且而家時間尚早, 黎旅行既應該都未有咁快返酒店掛? 望出去仲要一望無際四野都無人(係jaccuzi個位, 塊露台係遮住左入酒店條路)……

我  一  下  就  拉  開  晒  塊  浴  簾  !   再  補  多  下  頂  入  去  佢  最  最  最  入  面  !

“呀!!!!!!~~~~~~……” (我好似未聽過佢叫咁大聲? 痛? 定係?)
呢 次 就 係 我 倆 第 一 次 野 外 露 出 既 開 始:smile_47:  (算掛?:smile_35: )

“你做咩呀!~…呀!~…呀!~……” 講既野連住呻吟, 佢兩邊屁股繼續比我推到不停彈下彈下, 啪, 啪, 啪, 啪, 啪, 啪聲…
“比人羨慕下我囉~ ” 我繼續一時大力一時細力咁推插…
“咦…呀!~…你…我…呀!~…呀!~…你…我會比人…呀!~…呀!!~~…” 我估如果而家有人望上黎見到我地, 就會睇到佢對C級波波伴住紅紅地硬晒既乳頭, 跟隨住我推插既節奏一下一下上下上下咁跳下跳下; 由上而下再向少少外, 再返返上去…重覆重覆咁打圈fing下fing下…:smile_04:

“呀!~…呀!!~~…呀!~… 呀!!!~~~……” 呻吟, 淫叫, 繼續此起彼落.
我估佢, 其實, 點都, 應該, 起碼, 有D, 享受係大自然星空下無拘無束咁同愛人做愛, 或者會比其他人望到既刺激…如果唔係佢應該會擰轉面攬住我收埋三點? 甚或推開我奪門而入走返入房?…

PS: 送此次旅行靚女相一張; 次次去東南亞旅行我地都有Vios做第三者:smile_30:
https://drive.google.com/open?id=0B7jTgg4GhuEWckNOQ3BKc2VYNXc

引用:
原帖由 moharryom 於 2017-7-27 05:21 發表 查看引用來源
有更多嗎?
有! 問得好岩時候, 剛岩一個月, 月刊要出新一期...:smile_30:

啪啪啪⋯⋯手
有更新,好sweet呀CTM!
讚好

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-7-28 16:43 發表 查看引用來源
啪啪啪⋯⋯手
讚好
多謝coco姐!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-7-28 04:43 PM 發表 查看引用來源
啪啪啪⋯⋯手
讚好
哈哈哈
Coco姐好快手呀
仲要啪啪啪⋯手⋯又其實可唔可以啪其他野呢?
CTM咁牙齒當金洗⋯coco姐應該獎個香吻比佢啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆