上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.2k

回覆 1138# 的帖子

曾經...佢話佢冇...我都未有過...不過我而家有...佢知我之前有過,不過而家冇再問存在與否...

回覆 1140# 的帖子

Eeeeeee....成個dom dom都係血...Eeeee....同埋我伴隨M痛...就冇mood搞...

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:26 PM 發表 查看引用來源
係...不過佢掛住哈比人多啲囉...
個日只有一場戲的時間.........

回覆 1143# 的帖子

咁可以唔Q去睇戲架嘛,唔去睇戲...咪有時間囉...:smile_24:

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:29 PM 發表 查看引用來源
Eeeeeee....成個dom dom都係血...Eeeee....同埋我伴隨M痛...就冇mood搞...
Period 時 ml 可以減低舒緩period痛!
朱古力瘤唔係因為經血倒流!

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:28 PM 發表 查看引用來源
曾經...佢話佢冇...我都未有過...不過我而家有...佢知我之前有過,不過而家冇再問存在與否...
屌你講野1919

回覆 1145# 的帖子

咁如果佢流出黎...成架車既地毯唔使要...冇可能拎去車房洗者...洗咪全世界都知咩事囉...張櫈有血血...

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:28 PM 發表 查看引用來源
1. 用引文回應啦, 大家會易睇D
2. 衡量下, 仲有冇需要KEEP住同佢的關係

回覆 1146# 的帖子

即係...:

我識佢個時...冇男友...佢都冇女友,就咁...3年左...

之後...我識左我男友...中間我發佢脾氣...斷左聯絡

一年後...我搵返佢,佢冇再追問我有冇男友呢方面既問題...我而家都冇問過佢...:smile_35:

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:32 PM 發表 查看引用來源
咁可以唔Q去睇戲架嘛,唔去睇戲...咪有時間囉...:smile_24:
可能哈比人係佢心目中比性愛更重要

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆