上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  228.6k

回覆1120 #的帖子

引用:
原帖由 mikeydotnet 於 2012-2-1 22:12 發表 查看引用來源吊頸都要抖下氣架auditinghttp://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg
考完lu woo :smile_34:

回覆1128 #的帖子

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2012-2-1 22:18 發表 查看引用來源唉...咁先最難承受痛楚... 尤其勾起的時候
嗯! 仲唔會甩色又唔會比人delete 仲到時到後出remind 死未

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 1-2-2012 10:12 PM 發表 查看引用來源

呢個問題我自己都有諗過, 反而我又唔驚喎....
只要女友唔會口口聲聲提返自己仲有幾愛對方, 知只當係朋友就會放心..

你夠愛對方, 如果沒有任何外力....我諗無必要呷醋掛...

但係人地既 "現任" 一定會反對佢 ...
咁大方既應該係你, 唔係我.... 有d男仔佔有欲好強架, 唔鍾意女友同ex有聯絡!
兩個人之間要有好充分既信任, 咁先唔會介意對方同ex聯絡.....

嘩.... 你咁樣講野, 人地老公追住你黎打呀 :smile_44:

好值得睇既post 我都有似曾相識既感受

引用:
原帖由 mikeydotnet 於 1-2-2012 10:12 PM 發表 查看引用來源
吊頸都要抖下氣架

auditing

利害
我係數學白痴..... 只識加減乘除

引用:
原帖由 PostitCY 於 1-2-2012 10:31 PM 發表 查看引用來源
太過獎啦!我無乜墨水架咋! 只係靠回憶咋! 我用詞非常有限…想再豐富啲都好似差啲咁…失禮失禮

無誇獎你架,唔係都唔會咁多人支持你啦!唔使急慢慢回憶慢慢打,大家都會撐你既!

回覆1133 #的帖子

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-2-1 22:22 發表 查看引用來源Postit hing,,  要唔要係度揾個 c 妹借個膊頭你用下呢…哈哈!
:smile_o05: 唔敢問!

引用:
原帖由 Tamil 於 2012-2-1 10:35 PM 發表 查看引用來源

咁大方既應該係你, 唔係我.... 有d男仔佔有欲好強架, 唔鍾意女友同ex有聯絡!
兩個人之間要有好充分既信任, 咁先唔會介意對方同ex聯絡.....

嘩.... 你咁樣講野, 人地老公追住你黎打呀 :smile_44:
佢係追住我黎打... 打牌個打.. 但係俾我食糊咯.. 好搞笑... 哈哈

引用:
原帖由 LOVEF 於 1-2-2012 10:32 PM 發表 查看引用來源
你地d回覆好多字,我仲要用手機睇,睇得好慢 :smile_42:

今日著左對高爭鞋去街,隻腳好累,行得勁慢,享受下夜晚無咩人既街道

下…香港衣加都無咩街道無咩人個喎!

引用:
原帖由 PostitCY 於 1-2-2012 10:36 PM 發表 查看引用來源
:smile_o05: 唔敢問!

:smile_o11: :smile_o11:  幫你一把…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆