上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  57.0k

引用:
原帖由 lotus-flower 於 11/5/2011 07:56 PM 發表 查看引用來源

囡囡開花結果是.天方夜譚的事, 我明.

人就係......唔到盡頭.唔會放手......傷心+ 死心..同唔見"觀才" 唔流淚 !!

有時你越叫佢唔做.......佢偏向虎山行....

有時命運 '''.該點就會點 !!!!

就等 ...
蓮妹....我地只想....救得一個得一個!
錢洗了...可以再揾過....
感情......卻會叫人...痛一輩子的....
為了一個騙徒...不值得呢!

唉...希望....南島c-hing...依家唔係又...上咗去....受騙啦:smile_o12:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-5-11 08:38 PM 發表 查看引用來源
唉...希望....南島c-hing...依家唔係又...上咗去....受騙啦:smile_o12:
大碌膠~~:smile_o10:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 11/5/2011 08:43 PM 發表 查看引用來源
大碌膠~~:smile_o10:
Hi,  how are you? :smile_o13:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-5-11 08:49 PM 發表 查看引用來源

Hi,  how are you? :smile_o13:
無玩幾個月...D船都唔知去哂邊...冇得沉...冇上去CP...上星期六去左CA...先知"一山還有一山高"既道理:smile_o12:姐姐好玩好多...放好多...價錢又差唔多:smile_o01:

回覆 1145# 的帖子

恭喜,恭喜,恭喜,恭喜....

:smile_o15:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-5-11 09:01 PM 發表 查看引用來源
恭喜,恭喜,恭喜,恭喜....

:smile_o15:
場面淫亂到爆...http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=14402258&extra=page%3D1...睇完比D評語...睇下重有咩可以改`下...哈

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-11 07:06 PM 發表 查看引用來源

其實啱feel咪繼續搵囉~我份人又挑剔~要搵個啱feel都吾易~不過佢都就黎走喇:smile_38:  
龍E有船就上船啦~:smile_o12:禾都係貢...要岩FEEL先巧反~:smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 11/5/2011 09:07 PM 發表 查看引用來源
場面淫亂到爆...http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=14402258&extra=page%3D1...睇完比D評語...睇下重有咩可以改`下...哈
睇咗....太淫亂了...我頂唔順:smile_o16:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-5-11 09:44 PM 發表 查看引用來源

睇咗....太淫亂了...我頂唔順:smile_o16:
好正...:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆