上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  51.0k

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-3 11:29 AM 發表

你"下面"如果太細碌.....佢唔肯同你做朋友架:smile_40::smile_40:
咁你咪同唔度佢做friend囉~:smile_13:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-3 11:32 AM 發表
兄弟們! 我返來啦:smile_38: 你兩條友咒我15曰:smile_o04:
邊個咁腩衰祝你有15日假放~~:smile_38:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-3 11:38 AM 發表 查看引用來源

咁你咪同唔度佢做friend囉~:smile_13:
唔會囉...大家格劍姐:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-3 11:32 AM 發表

咁又唔係喎...佢下面愈細碌...咪顯得我愈大碌囉:smile_o01:
有無馬撚咁長呀?:smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-3 11:42 AM 發表 查看引用來源

有無馬撚咁長呀?:smile_30:
見過美國海軍支防空炮未?照住我支野黎做既...:smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-3 11:41 AM 發表

唔會囉...大家格劍姐:smile_o11:
係格劍仔~~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-3 11:37 AM 發表 查看引用來源

都唔係話你...講緊老青呀...去左邊到野呀你:smile_o01:
去左心震玩炸.按正骨...甘熱刀5想DO:smile_39:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-3 11:40 AM 發表 查看引用來源

邊個咁腩衰祝你有15日假放~~:smile_38:
假期有冇上去呵呵:smile_04:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-3 11:48 AM 發表 查看引用來源

去左心震玩炸.按正骨...甘熱刀5想DO:smile_39:
我都係...重拔埋罐...幾過癮:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-3 11:48 AM 發表 查看引用來源

係格劍仔~~
有冇玩過monster hunter呀...我果把咪大劍囉:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆