上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,Q爆型爆索爆再相聚 PART 57

收藏  |  訂閱
1.5k  26.6k

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-13 11:14 AM 發表 查看引用來源

喺wo,你仔病好番d未呀
好返喇

仆街吖~~呢2個月係咁食, 琴晚上磅重左差唔多十磅呀

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 11:23 AM 發表 查看引用來源
:smile_35: 你死啦你~~~~十磅~....

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-13 11:25 AM 發表 查看引用來源

:smile_35: 你死啦你~~~~十磅~....
真係好死...岩岩去食煙既時候同manager 講, 佢話係呀..睇你後面都大隻左好多
真係食埋呢個暑假就要開始減返喇...唔可以再彈返上去

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 11:26 AM 發表 查看引用來源

真係好死...岩岩去食煙既時候同manager 講, 佢話係呀..睇你後面都大隻左好多
好彩我前日上磅....都無麥肥到~ ..呢排都多左出去大魚大~肉

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 11:26 AM 發表 查看引用來源

為左健康..都不可以再彈上去......要忍下口啦你~:smile_38:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-13 11:27 AM 發表 查看引用來源

好彩我前日上磅....都無麥肥到~ ..呢排都多左出去大魚大~肉
我吸收力特強呀

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-13 11:28 AM 發表 查看引用來源

為左健康..都不可以再彈上去......要忍下口啦你~:smile_38:
真係要呀...唔係奢望減返好多, 去返之前咁上下都好

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 11:22 AM 發表 查看引用來源

好返喇
咁都好好多,,,,輕鬆哂

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 11:23 AM 發表 查看引用來源
唔緊要啦,,個埋8月,9月努力keep,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆