上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.6k

引用:
原帖由 ooll12345 於 2010-4-20 07:50 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 playboykiller 於 2010-4-20 01:56 PM 發表 查看引用來源

果個位依家都有血蔭出黎 成日痴住高丸d皮  俾d毛吉一吉 痛到入心入肺-.-   好難頂呀~~~~~~~~~~~~  ...
我都係好似你咁樣炸~..~

回覆 1140# 的帖子

我同你都係一樣 要隔住就唔會吉到...
夠境要幾耐先消種:smile_39:

下午做完激光割包皮手術

依家應該講係尋日下午做完激光割包皮手術,o係陳東飛醫生度做,之前o係呢度睇o左好多師兄o既料,真係幫到好多手,所以都想講o下自己o既親身經歷,希望可以幫到o下其他人。

我已經四十幾歲人喇,一直都知有包皮過長o既問題,所以由少年時期開始都特別著重包皮清潔,每次小便如果環境許可o既話都會用紙巾盡量吸乾包皮口d尿,每日沖涼亦盡量反個龜頭出來清潔,一直都冇問題,點知o係半年前包皮口發炎,睇埋皮膚科醫生都好唔返,非常麻煩,長痛不如短痛,於是的起心肝走去割o左佢。

一星期前睇陳醫生時佢話包皮會割到龜頭全部外露,因為我條野好短,如果咁割法會剩低好少包皮,我自己唔係好接受到,今日入到手術室,我再同陳醫生講我主要想解決發炎問題,希望佢可以盡量保留多d皮,佢話ok。跟住打麻醉針,可能心理上預o左會好痛,到打果陣其實唔係咁痛,feel到支針有震動同熱熱地咁,好快趣就打完,唔係想像中咁辛苦,之後都冇晒感覺,其間會聞到d燒焦味,聯針果陣有一兩o下感覺到好輕微o既酸軟,做完之後覺得其實個手術冇想像中咁恐怖。手術後要著緊身游水褲,龜頭向上,夜晚麻醉藥過o左有少少痛,不過個龜頭好敏感,掂一掂就會好唔舒服,我覺得比起傷口果種痛仲難受,希望可以快d習慣。

- -"原來個個都唔同....
有人做完手術會著緊身褲 有人會著鬆身褲....
其實著緊身同鬆身褲會有影響的嗎:smile_41:

有問題想問師兄們~

我做完21日la~今日發現我有三份一既傷口爆左線(約1.5cm!!)~而且好似未好咁~個傷口好深呢~但又唔出血唔疼~所以有d擔心~請問有無師兄有經驗教教小弟???我諗緊要唔要番去做手術果度睇醫生~小弟是做激光的~謝謝!!!!

引用:
原帖由 playboykiller 於 2010-4-21 02:02 PM 發表 查看引用來源
- -"原來個個都唔同....
有人做完手術會著緊身褲 有人會著鬆身褲....
其實著緊身同鬆身褲會有影響的嗎:smile_41:
乜原來個個都唔同o架?姑娘叫我要著緊身泳褲,keep住龜頭向上,咁就唔會水腫,同埋個龜頭唔駛磨住條褲會舒服d,我覺得條泳褲真係好好用喎,固定o左條野又唔怕整到個龜頭,行路果陣都只係有輕微不適,又可以著到西褲,我今日都係搭港鐵著恤衫西褲返工,都ok喎。咁著鬆身褲係咪要唔著底褲o架?

另外之前講漏o左一樣野,未打麻醉針之前姑娘囉o左個雪凍o左o既膠環比我,要我套住條野,佢話咁樣打針果陣會冇咁痛,可能因為咁所以果兩針都唔係真係咁痛。

引用:
原帖由 bbb888999 於 2010-4-21 11:48 PM 發表 查看引用來源

乜原來個個都唔同o架?姑娘叫我要著緊身泳褲,keep住龜頭向上,咁就唔會水腫,同埋個龜頭唔駛磨住條褲會舒服d,我覺得條泳褲真係好好用喎,固定o左條野又唔怕整到個龜頭,行路果陣都只係有輕微不適,又可以著 ...
= = d姑娘右冇同我講話著緊身褲啵.........佢淨係話著d鬆身既褲ok.......
我依家做完13日....仲係水種 不過仲有好小既血水蔭出黎-_-.......
我做完咁多日...一直都係著鬆身褲的= =".......會唔會有影響嫁:smile_13:

仲有....我依家個環形好多d結左蕉既血.....係咪應該唔好搞佢?

龜頭底個線口個到好難埋口 點算好:smile_42: :smile_42:

其實姑娘應該是說著緊身的內褲,鬆身的外褲= =在下21天時試打手槍成功(那時d蕉都甩得9成),我每日都是3角褲+短褲or運動綿褲上班,各巴打要耐心休養,如果真係唔對路就打比陳醫生問下:smile_o15:

前20天我都一直有用沙布(又可咸少龜頭敏感程序)+生理藥水消毒+戎口

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆