上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,Q爆型爆索爆再相聚 PART 53,8月1號食蚧粥加唱k,有意請報名

收藏  |  訂閱
1.5k  27.5k

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-24 11:11 PM 發表 查看引用來源

咁食剩多呀:smile_o01:
仲有1半,,咁唔係我1個食既:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-24 11:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: D大話都多左好多

左加腦又發達左好 多:smile_o01:
暑假時期多dd 啦

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-24 11:11 PM 發表 查看引用來源

HELLO 心宜:smile_30:

hello~ 啟天

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-7-24 11:13 PM 發表 查看引用來源

你有所不知:smile_39: :smile_39: :smile_39:
下....咁你講我知啦

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-24 11:09 PM 發表 查看引用來源

妳正囉.....

閃陣先....
你今日講左好多次,,:smile_30: 做咩把口咁甜呀

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-24 11:14 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: ,,,,你估去DINNER,,,,,唔洗飲啦:smile_o01:
唔飲咪唔飲囉....冇人迫到我, 我唔會死撐既

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-7-24 11:11 PM 發表 查看引用來源

快D番呀:smile_38: :smile_38:
妳都唔同我講野....返黎做咩..

真係閃陣....:smile_35:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-24 11:17 PM 發表 查看引用來源

你今日講左好多次,,:smile_30: 做咩把口咁甜呀
講定先麻.....唔得咁無禮貌...

對妳咪甜D 囉....

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-24 11:17 PM 發表 查看引用來源

妳都唔同我講野....返黎做咩..

真係閃陣....:smile_35:
你講個d我都插唔到口:smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-7-24 11:27 PM 發表 查看引用來源

你講個d我都插唔到口:smile_19: :smile_19: :smile_19:
咁妳想講咩呀......就下妳..:smile_o06: :smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆