上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司徵朋友會-----part 7

收藏  |  訂閱
1.5k  30.2k

引用:
原帖由 chefung 於 2009-7-21 11:39 AM 發表 查看引用來源

哈哈
我以前聽開 瘋show快活人
梁思浩他們用 A 代表 C
:smile_30:
:smile_14: 係架咩~~~~甘我下次都係打煙算啦~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-21 11:46 AM 發表 查看引用來源

:smile_14: 係架咩~~~~甘我下次都係打煙算啦~
約定俗成啦
A 和煙的音都好似呀

返來...比我manager 累死左喇:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 fat1163 於 2009-7-21 11:17 AM 發表 查看引用來源
又去抽A
唔係呀...我manager 比左個任務我, 我要去完成個任務先嘛

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-21 11:49 AM 發表 查看引用來源

唔係呀...我manager 比左個任務我, 我要去完成個任務先嘛
Mission Impossible?

Oh...Tom Cruise is so handsome

引用:
原帖由 chefung 於 2009-7-21 11:51 AM 發表 查看引用來源

Mission Impossible?

Oh...Tom Cruise is so handsome
INCREDIBLE 呀

我MANAGER 叫我上FB 研究o個個MJ, 咩賭神朱古力, 咩隱形眼鏡咁, 上到去我忍唔到手, 輸左6千幾呀....陰功:') :')

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-21 11:55 AM 發表 查看引用來源

INCREDIBLE 呀

我MANAGER 叫我上FB 研究o個個MJ, 咩賭神朱古力, 咩隱形眼鏡咁, 上到去我忍唔到手, 輸左6千幾呀....陰功:') :')
咁的工都有? :smile_53:

6千幾真錢定係 FB 的假錢呀?

引用:
原帖由 chefung 於 2009-7-21 11:56 AM 發表 查看引用來源

咁的工都有? :smile_53:

6千幾真錢定係 FB 的假錢呀?
有....我地經常性都有呢D 工做架
緊係FB o個d 錢啦...真錢我唔會玩咁大架

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-21 11:58 AM 發表 查看引用來源

好工好工 XDDD

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-21 11:58 AM 發表 查看引用來源

咩經常性...............呢啲工:smile_46: :smile_46: :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆