上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss.徵朋友,107

收藏  |  訂閱
1.5k  32.7k

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-26 11:37 PM 發表 查看引用來源
你幫我乜野:smile_41:
告訴你,誰是你的追求者呀.你是局內人.看不到的.旁觀者才清楚嗎

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-26 11:39 PM 發表 查看引用來源

乖 ~
相公好

最徹底係從新設計電腦與電視的位址 ~
要想一想才行呀.我會想的,thank,已夜了,相公快睡呀 晚安呀
電腦電視都重要
只是接收太近了.
都係時候改一改
否則頭痛大件事
美夢了,喜迎新明天

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-26 11:52 PM 發表 查看引用來源

告訴你,誰是你的追求者呀.你是局內人.看不到的.旁觀者才清楚嗎
我都唔知有幾多蜜蜂你 daddy 最清楚:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-27 12:02 AM 發表 查看引用來源

要想一想才行呀.我會想的,thank,已夜了,相公快睡呀 晚安呀
咁醒目,相公剛想叫妳睡覺 ~ :smile_41:

..............鍚鍚乖蓉兒............晚安...................88~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-27 12:02 AM 發表 查看引用來源

電腦電視都重要
只是接收太近了.
都係時候改一改
否則頭痛大件事
美夢了,喜迎新明天
:smile_14: 編輯了,又有詩.......好,相公又回~ :smile_34:

星空下的戀人 ( 相公與蓉兒 )

......................88 ~

早晨蓉兒,在微雨的清晨向你問好,環境不會改變,解決之道在於改變自己。     

蓉蓉,,,早早晨呀,,,:smile_o15:

蓉兒:smile_38:

引用:
原帖由 peterandu 於 27/7/2009 02:53 PM 發表 查看引用來源
蓉兒:smile_38:
屎peter,,,:smile_43:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-26 12:13 AM 發表 查看引用來源
佛頭寸過我, 唔要:smile_34:
辟易好 d ........ 不過...........佢太神秘了:smile_30: :smile_43:
妳都夠寸啦,佛頭仲寸過妳?佢咁犀利 ~ :smile_45:

辟易有幾好?應該無我咁好 ~ :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆