上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 29) 27/6小欖bbq團,留意第一頁

收藏  |  訂閱
1.5k  31.3k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-24 07:30 PM 發表 查看引用來源
行開陣先~~~~~~~~~:smile_43:
做野緊要呀.................

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-24 07:30 PM 發表 查看引用來源
你無相熟車房咩.................
就係已經有人介紹的了..
今日上車架幫我check都無收我$$$$$$..

換 turbo的話. 係個turbo貴.. 唔係車房收得我貴 :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-24 07:33 PM 發表 查看引用來源

就係已經有人介紹的了..
今日上車架幫我check都無收我$$$$$$..

換 turbo的話. 係個turbo貴.. 唔係車房收得我貴 :smile_o03: :smile_o03:
邊做叫你渣歐洲車喎:smile_o10:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-24 07:34 PM 發表 查看引用來源
邊做叫你渣歐洲車喎:smile_o10:
日本車鋼水無咁好呀麻...
唉... 今日個車房哥哥都有講架啦....
歐洲車10架有9架都會出現黎個問題.. 因為香港天氣太熱了...:smile_o03:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-24 07:38 PM 發表 查看引用來源

日本車鋼水無咁好呀麻...
唉... 今日個車房哥哥都有講架啦....
歐洲車10架有9架都會出現黎個問題.. 因為香港天氣太熱了...:smile_o03:
你車房係邊區架:smile_o10:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-24 07:39 PM 發表 查看引用來源
你車房係邊區架:smile_o10:
藍地~~~~

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-24 07:41 PM 發表 查看引用來源

藍地~~~~
都幾近我返工果度喎................

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-24 07:42 PM 發表 查看引用來源
都幾近我返工果度喎................
你係邊樹返工架???

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-24 07:43 PM 發表 查看引用來源

你係邊樹返工架???
流浮山囉...............木人巷知唔知邊度呀

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-24 07:44 PM 發表 查看引用來源
流浮山囉...............木人巷知唔知邊度呀
流浮山我知呀. 木人巷就唔知了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆