上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(67)

收藏  |  訂閱
1.6k  39.6k

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-24 02:54 PM 發表 查看引用來源

等下先啦.....個女仲咁細個........:smile_13:
11歲就要擺壽酒ga la..

男齊頭, 女穿1丫ma:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-24 02:56 PM 發表 查看引用來源

唔關我地既樹, 但係又可能會發生係我地身上既樹.........:smile_38:
哦.......:smile_13: 都係唔明:smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-6-24 02:56 PM 發表 查看引用來源

你肯去既....分分鐘有回禮.....送返件囡囡比你......:smile_40: :smile_40:
你果件咁細...唔係要我幫你養埋下話:smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-24 02:57 PM 發表 查看引用來源

你係男既定女既? :smile_27: :smile_27:
如果你係男, 我以為你會明我只係說笑.....:smile_39:
男…
有無需要我同妳pm傾?
想就pm我再講,

引用:
原帖由 諾丁山 於 2009-6-24 03:03 PM 發表 查看引用來源
男…
有無需要我同妳pm傾?
想就pm我再講,
唔好啦啩......仲傾.....家變架啦....... :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-6-24 03:03 PM 發表 查看引用來源

你果件咁細...唔係要我幫你養埋下話:smile_o04: :smile_o04:
童養媳.....:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-6-24 14:29 發表 查看引用來源

bb都有分男女啦...更何況小朋友:smile_o10: :smile_o10:
E, 係喎. :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-24 03:05 PM 發表 查看引用來源

唔好啦啩......仲傾.....家變架啦....... :smile_30: :smile_30:
知否世事常變:smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-6-24 03:03 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 話唔定買細送大呢:smile_o05:

引用:
原帖由 諾丁山 於 2009-6-24 03:03 PM 發表 查看引用來源
男…
有無需要我同妳pm傾?
想就pm我再講,
我諗真係有d誤會......:smile_27:

"有無印象我講過好多次,我唔會亂睇佢facebook ?"<--同埋呢句, 我似乎係你地一齊以後, 絕少同你傾計, 我連你msn都冇, 應該冇聽過你咁講過囉:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆