上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 115)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.1k

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-20 11:02 AM 發表 查看引用來源

咁你快D出去周圍游下...帶佢入來 :smile_15:
我黎左啦紅魔魔, 我都係見到你同Q太郎起度笑緊我:smile_o03: , 我先知冇去錯地方:smile_o10:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-20 11:03 AM 發表 查看引用來源

小紅好呀
等左你好耐喇...我仲不停咁為你引路呀
我初頭真係唔知去邊, 想起鬼哥度問你地, 又驚佢個POST爆.....嚇死人:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-20 11:04 發表

我黎左啦紅魔魔, 我都係見到你同Q太郎起度笑緊我:smile_o03: , 我先知冇去錯地方:smile_o10:
小紅...妳終於過左黎LA :smile_15:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-20 11:04 AM 發表 查看引用來源

冇笑你呀...擔心你唔知游左去邊, 怕你比鯊魚攻擊咋:smile_o03:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-20 11:06 AM 發表 查看引用來源

我初頭真係唔知去邊, 想起鬼哥度問你地, 又驚佢個POST爆.....嚇死人:smile_o03: :smile_o03:
我以為你知vincent 個post, 所以冇比條link 你咋..sorry 呀, 做漏左呢樣

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-20 11:06 AM 發表 查看引用來源

小紅...妳終於過左黎LA :smile_15:
係呀:smile_o05:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-20 11:06 發表

有禾地系樹...唔使怕 :smile_o10:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-20 11:08 AM 發表 查看引用來源

冇笑你呀...擔心你唔知游左去邊, 怕你比鯊魚攻擊咋:smile_o03:
係呀, 起個大海周圍嗌你地, 好彩都搵到咋:smile_o03: :smile_o06:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-20 11:08 發表

d鯊魚唔系俾你eat晒咩 :smile_o01:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-20 11:09 AM 發表 查看引用來源

我以為你知vincent 個post, 所以冇比條link 你咋..sorry 呀, 做漏左呢樣
唔關要,慢慢搵都搵到:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆