上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.2k  14.8k

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-2-23 07:45 PM 發表
水哥Good Evening!
老大晚上好~~~~

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-2-23 09:18 PM 發表
水哥晚上好
車呢兄晚上好﹗﹗﹗:smile_30: :smile_30:

Good evening All Sir~~:smile_38: :smile_38:

Cherry兄晚上好!

九哥晚上好!

引用:
原帖由 ox9 於 2009-2-23 09:34 PM 發表
Good evening All Sir~~:smile_38: :smile_38:
9哥晚上好

引用:
原帖由 ox9 於 2009-2-23 09:34 PM 發表
OX9哥晚上好﹗﹗﹗新會女的報告你好像未出喎﹗﹗﹗:smile_46: :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-2-23 19:19 發表 查看引用來源
晚上好﹗﹗﹗各位師兄﹗﹗﹗﹗
水哥晚上好~
引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-2-23 21:16 發表 查看引用來源
各位師兄晚上好:smile_35:
cherry兄晚上好~
引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-2-23 21:43 發表 查看引用來源
九哥晚上好!
abs兄晚上好~

引用:
原帖由 wataru 於 2009-2-23 21:52 發表 查看引用來源

OX9哥晚上好﹗﹗﹗新會女的報告你好像未出喎﹗﹗﹗:smile_46: :smile_46: :smile_46:
星期六,佢單拖泥hk(佢第一次來及第一次見面)...先吃晚飯,之後happy hour,劈左1打半beer,飲到2點幾,佢想去我屋企訓,我當然

say no,梗係爆房啦...成晚訓下醒下咁,自己有dd知覺,就郁下個肩膀,佢就起來吹奏,吹吹下佢含住小9訓陣,佢攰又翻回枕頭訓,輕握

小9訓,到我頂唔住,戴甲上...,來來回回3:1完場~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ox9 於 2009-2-23 10:09 PM 發表

星期六,佢單拖泥hk(佢第一次來及第一次見面)...先吃晚飯,之後happy hour,劈左1打半beer,飲到2點幾,佢想去我屋企訓,我當然

say no,梗係爆房啦...成晚訓下醒下咁,自己有dd知覺,就郁下個肩膀,佢就起來吹奏,吹吹 ...
起4次出3次﹗﹗﹗9哥真系好精力﹗﹗﹗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆