上一頁下一頁
發新話題

◆◇◆On 9月9 揸好個臀迎中秋 【有相報告】◆◇◆

收藏  |  訂閱
1.2k  68.5k

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-9-22 05:38 PM 發表 查看引用來源
咁日東酒店,聯幫酒樓呢:smile_13:

好似識:smile_13:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-9-22 05:45 PM 發表 查看引用來源

好似識:smile_13:
日東酒店隔離:smile_13:聯幫酒樓對面:smile_13:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-9-22 05:49 PM 發表 查看引用來源
日東酒店隔離:smile_13:聯幫酒樓對面:smile_13:  
間野叫做咩名呀:smile_13:

請問是不是食飯呀:smile_38:
時間地點還未知:smile_22:
不回我就回家吃飯啦:smile_45:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-22 04:06 PM 發表 查看引用來源
咪腩講我壞話呀:smile_22: :smile_22: :smile_22:  
濟癲兄,你去咗邊呀,食飯唔見人,上房做到暈

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-9-23 01:04 AM 發表 查看引用來源
濟癲兄,你去咗邊呀,食飯唔見人,上房做到暈   
六典幾都未見你地confirm
咪訓覺囉:smile_45:
訓到十典幾起身:smile_13:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-23 01:07 AM 發表 查看引用來源
六典幾都未見你地confirm
咪訓覺囉:smile_45:
訓到十典幾起身:smile_13:  
食飯仲夜過上次,差唔多12點, 聽朝仲要同老友食早餐,早抖 ,濟癲兄,see you tomorrow in discuss,bye bye:smile_15:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-9-23 01:20 AM 發表 查看引用來源
食飯仲夜過上次,差唔多12點, 聽朝仲要同老友食早餐,早抖 ,濟癲兄,see you tomorrow in discuss,bye bye:smile_15:
早啲瞓啦:smile_38: :smile_38: :smile_38:

多謝有相報告☆:smile_38: :smile_38: :smile_38:

早晨 ,施公,盤古兄 濟癲兄, 費生, 路易兄, 米高兄 ,{見習版主龍兄 }擦吓鞋先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆