上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.6k

引用:
原帖由 9799521 於 2009-5-9 02:46 PM 發表
我反包皮果陣反到右半邊.左半邊有d野膜"痴"住左.一整就痛.仲有我扯果陣都有問題.反果陣反到有條紅線上面個位就反唔到.而且超痛.包皮過緊.反小小就痛.有咩方法幫到我

ps:我jj中段好似比較粗咁.扯果陣d包皮起青筋 ...
正常...正如你拉筋咁, 一開頭係會緊d痛d
慢慢多d反起佢就ok...但最緊要,循序漸進~唔可以急

2. 一個男扎左正常唔會再有射精

引用:
原帖由 kmb 於 2009-5-9 09:10 PM 發表
小弟想問,如果反左,露晒個頭出黎,不過d包皮再落唔返包住個頭,要用手幫忙,
咁樣有問題嗎?
thx
無問題, 一個成年人包皮無小朋友咁彈性, 所以用手包番住都ok
不過最好就長期露頭

引用:
原帖由 bennettlampard 於 2009-5-11 12:56 AM 發表
之前我留過言...
聽師兄講下反多等行為..
依家的確反得晒..效果唔錯..
真係好多謝..

但依家我遇到另一d問題..
當扯時反晒後..掂到龜頭就會好酸好酸...
點算>?

另外仲有..當我反出尼之後..反到一個位就好 ...
正常...繼續努力

引用:
原帖由 2等天使 於 2009-5-11 11:13 AM 發表 查看引用來源
正常...繼續努力
唔係呀.我係想問咁點樣先會無咁酸呀>?

回覆 1134# 的帖子

其實你同手磨擦多D個龜頭咁得架喇
OR沖涼果時用水沖佢

回覆 1129# 的帖子

我冇敏感牙 ^.^

引用:
原帖由 2等天使 於 2009-5-11 11:00 AM 發表 查看引用來源

無問題, 一個成年人包皮無小朋友咁彈性, 所以用手包番住都ok
不過最好就長期露頭
咁另外一個問題就係 :
由得佢唔包返住頭頭,咁有問題嗎?
因為覺得包皮果度其實已經鬆好多,唔再有緊的感覺,
不過係次次拉到露晒頭時,如果要包返住,總要用手幫,覺得好麻煩咁,
&jj後面d包皮在拉晒後,好多突晒出黎咁,
咁樣有問題嗎?
(問題長左d,勿見怪)
thx

千奇唔好 長期反住個龜頭會無血到 會壞死

回覆 1138# 的帖子

唔關事....只你既包皮係好鬆就沒有問題, 但係你係包皮好緊, 你反落黎果時會COOL住個龜頭咁就會有問題

引用:
原帖由 locky0258 於 2009-5-11 06:52 PM 發表 查看引用來源
我冇敏感牙 ^.^
我意思係問你既陰莖/龜頭既敏感度係咪高左?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆