上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  447.8k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-3 09:50 發表 查看引用來源

sp食唔少雞巴啦🤭🤫
咁証明你夠大,所以繼續搵你!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-3 09:39 發表 查看引用來源
各有各好!😬
其實嘴細妹妹又唔一定窄,家姐個嘴係咁多個女人之中最細,但係佢妹妹當然唔係最窄,可能係生過兩個同年紀問題

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-3 09:54 發表 查看引用來源

其實嘴細妹妹又唔一定窄,家姐個嘴係咁多個女人之中最細,但係佢妹妹當然唔係最窄,可能係生過兩個從年紀問題
咁都唔出奇! 😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-3 09:53 發表 查看引用來源
咁証明你夠大,所以繼續搵你!😉
我唔覺得係囉🤣佢第一日識我已經好主動接近我,因為第一啱佢眼緣,同埋我唔係一見到女人就咸濕嗰啲男人(其實我好咸濕😜)因為佢識好多男人,一見到佢就只係想扑佢(雖然佢覺得男歡女愛好平常,佢又單身啱玩嘅扑吓冇所謂)第二就係我玩得同口才好,佢第一日見到我已經玩到唔願走

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-3 09:54 發表 查看引用來源

其實嘴細妹妹又唔一定窄,家姐個嘴係咁多個女人之中最細,但係佢妹妹當然唔係最窄,可能係生過兩個從年紀問題
呢啲都可能係天生!我試過個人母,佢果時個女都就中學畢業,估唔到妹妹好窄。佢唔講仲以為未婚!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-3 09:58 發表 查看引用來源

我唔覺得係囉🤣佢第一日識我已經好主動接近我,因為第一啱佢眼緣,同埋我唔係一見到女人就咸濕嗰啲男人(其實我好咸濕😜)因為佢識好多男人,一見到佢就只係想扑佢(雖然佢覺得男歡女愛好平常,佢又單身啱玩嘅扑吓冇所謂)第二 ...
咁都証明師兄夠吸引!試完你嘅肉棒更加難忘!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-3 10:00 發表 查看引用來源
呢啲都可能係天生!我試過個人母,佢果時個女都就中學畢業,估唔到妹妹好窄。佢唔講仲以為未婚!
係㗎我同意你講,我老婆同我扑嘢咁密但係真係冇鬆過(自問都唔係細😝),可能佢平時都有做一啲收陰運動,所以陰道肌肉係好啲

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-3 10:03 發表 查看引用來源

係㗎我同意你講,我老婆同我扑嘢咁密但係真係冇鬆過(自問都唔係細😝),可能佢平時都有做一啲收陰運動,所以陰道肌肉係好啲
呢啲都有幫助嘅!有啲女人可以練到收陰Tim!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-3 10:06 發表 查看引用來源
呢啲都有幫助嘅!有啲女人可以練到收陰Tim!😉
可能我慣咗我老婆下面嗰啲吸力所以持久啲冇咁容易出嘢,所以滿足到嗰幾個

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-3 09:16 發表 查看引用來源

唔係我feel到,佢口大大係有啲似吳家麗,同埋都係嗰種味道
正呀。。。正😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆