上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.7k

一路浸一路嘆紅酒真係好正,不過我以為師兄會俾C奶姐姐埃住咁浸TIM,期待你既驚喜
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-9 23:00 發表 查看引用來源
可能未係好肚餓,壽司無乜點食,主要食哂d生蠔,好食~
放返壽司入雪櫃就同c9摸杯底,傾下計,然後入去開水準備浸浴,耍埋浴鹽(頭先買),跟住我哋兩個再飲下紅酒,差唔多可以浸,我就拎左個大髮夾同浴帽比佢,話唔洗怕整濕d頭髮,我話我一早預 ...

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-9 23:00 發表 查看引用來源
可能未係好肚餓,壽司無乜點食,主要食哂d生蠔,好食~
放返壽司入雪櫃就同c9摸杯底,傾下計,然後入去開水準備浸浴,耍埋浴鹽(頭先買),跟住我哋兩個再飲下紅酒,差唔多可以浸,我就拎左個大髮夾同浴帽比佢,話唔洗怕整濕d頭髮,我話我一早預 ...
師兄,食完生🦪係咪勁啲?哈哈

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-9 23:19 發表 查看引用來源
樓主真係好細心......係扮細心定係真細心?????
扮架咋…..

引用:
原帖由 cwong3689 於 2021-11-10 00:22 發表 查看引用來源
師兄 第一日同 c9 有眼神接觸 到扑佢 有多少日子
好好好多年啦,五年以上,分分鐘7年都唔止,我返工果頭雖然有幾間野食,但係佢果間最好食,所以真係差唔多一星期去足五日,見足五日。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-10 00:32 發表 查看引用來源
樓主真係好細心喎,買浴鹽浸浴,但做咁多野,人妻會唔會容易沉呀
暫時無feel到唔妥。

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-10 08:10 發表 查看引用來源
一路浸一路嘆紅酒真係好正,不過我以為師兄會俾C奶姐姐埃住咁浸TIM,期待你既驚喜
無喎,我地無咁浪漫呀,不過好岩傾。

師兄好野,長線揸到大波

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-10 08:28 發表 查看引用來源

好好好多年啦,五年以上,分分鐘7年都唔止,我返工果頭雖然有幾間野食,但係佢果間最好食,所以真係差唔多一星期去足五日,見足五日。
會唔會有D格仔相睇吓

引用:
原帖由 taifai88 於 2021-11-10 08:15 發表 查看引用來源
師兄,食完生🦪係咪勁啲?哈哈
一樣咁,無乜特別,不過有研究話食生蠔會引起性欲。

靠藥就真係勁d啦。

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-10 08:25 發表 查看引用來源

扮架咋…..
咁鬼馬,一定冧到人妻啦,佢會點回報返你?😉

引用:
原帖由 cwong3689 於 2021-11-10 08:32 發表 查看引用來源

會唔會有D格仔相睇吓
放心,唔會呀,而且都未影過相。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆