上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.3k

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-9 12:47 AM 發表 查看引用來源

GOOD 左先喇 :027: 頭先場挪超 倉猝左 可能有幾位BROS買左 而損手 :026:
等我度多一陣 後面有1,2場較有信心 係既我2點前PM比你吧 賭唔賭自己決定
你講緊我呀:027:

我都想有呀 不過如你累就去休息 冇都冇所謂:027:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-9 12:47 AM 發表 查看引用來源

GOOD 左先喇 :027: 頭先場挪超 倉猝左 可能有幾位BROS買左 而損手 :026:
等我度多一陣 後面有1,2場較有信心 係既我2點前PM比你吧 賭唔賭自己決定
社長可PM埋我嗎?:027:

引用:
原帖由 28861805 於 2010-8-9 12:49 AM 發表 查看引用來源

你講緊我呀:027:

我都想有呀 不過如你累就去休息 冇都冇所謂:027:
不過如你累就去休息 冇都冇所謂X2

回覆 1117# cyruskairi 的帖子

狼得濟~~e排豬到pk呀~~都係得閒上黎睇下咋~

回覆 1120# 2料王 的帖子

你終於見到我呀~~我早排同你講野都冇出聲~~以為你睇唔到tim

Pm埋我 師兄  快追plz  :096:

cyruskairi 你仲記得我~哈哈你戰績點呀~~我真係e個月損手難腳呀~又要捱一段時間呀

引用:

我都買左場挪超 :122:

波爾多[0/-0.5]
甘美奧 [0 / -0.5]

已買:027:

2點左右再返黎 :071:

岩岩睇到干屍雲格仲win緊~點知一睇又豬緊1比2~唉~黑到著燈呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆