上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  35.4k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-10 12:02 AM 發表 查看引用來源

我跑得好慢架咋,一啲都唔厲害
一星期跑2-3次左右
唔係跑得多又唔係跑得快,只係想堅持做一件好簡單既事
要堅持去做一件事真係唔易,老公會陪你一齊跑嗎?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-10 12:07 AM 發表 查看引用來源
我好鍾意買磁石,貼雪櫃,用黎記住去過既一個地方
貼滿雪櫃邊好靚...

不過有時就要估下又記下响邊度買,哈哈。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-4-10 12:12 AM 發表 查看引用來源

Give師姐
其實。。。其實我都想問。。。點解上文唔係好接下理
Hahaha~~~睇黎。。。睇黎我唔係好應該問。。。。
又或者。。。或者型爸已經俾人mark左了~~xdd
咁我又唔太清楚型爸係咪已被mark咗,呢條問題真係要佢先識答

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-4-10 12:08 AM 發表 查看引用來源
哈~借問聲師兄玩開咩樂器呢?
我玩開吹簫,唔好同我爭呀
吹簫... 要彈琴伴奏,嘿嘿。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-10 07:23 AM 發表 查看引用來源
原來尋晚作病。一枝大啤加兩滴精油,打暈埋d細路之後開大冷氣連訓九個鐘。今日又一條好漢。
連瞓九個鐘?我都好耐無試過了~~~~
師兄,小心保重身體,呢排天氣真係好鬼熱,我都頂唔住,要開部壞壞地嘅冷氣機涼住先。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-10 07:20 AM 發表 查看引用來源
係就好喇! 但我未試過。>
咦... 唔通要著埋緊身褲,再做引體向上... 哈哈。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-10 08:01 AM 發表 查看引用來源
師兄,小心保重身體,呢排天氣真係好鬼熱,我都頂唔住,要開部壞壞地嘅冷氣機涼住先。
師姐都要爭取休息啊!

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-10 07:23 AM 發表 查看引用來源
原來尋晚作病。一枝大啤加兩滴精油,打暈埋d細路之後開大冷氣連訓九個鐘。今日又一條好漢。
冇病發就好... 又去會苟姑娘。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-10 08:03 AM 發表 查看引用來源

咦... 唔通要著埋緊身褲,再做引體向上... 哈哈。
睇來要下體向上先得。
但做之前記得帶定保釋金。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-10 08:01 AM 發表 查看引用來源

係呀,其實又唔算太熱,但濕濕地無訓得咁好。開左冷氣,d細路都好訓d。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆